First Loader First Loader

Apartamente de vanzare

160 rezultate gasite

Afisare:

Apartament deosebit, mutare imediata
99.900EUR
56 m2 2 camere 1 bai

PResidence Garden Proiect imobiliar de referinta! Disponibil bloc C3 Apartament deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 2 camere total decomandat, situat in zona Bucium, Plopii fara Sot, la strada principala. Avand o suprafata utila de 56mp, terasa 12mp si un balcon de 2mp, apartamentul este orientat spre stejarul secular. Structura si rezistenta: -structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/exterior. Instalatiile termice, electrice si sanitare: - dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant Ecotech Pure, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz -aer conditionat Daikin. Finisaje exterioare: -tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica. Finisaje interioare: -apartamentele sunt cu finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa; -tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara, heptacameral, cu geam tripan, marca Veka Softline 82, clasa A, culoare Spektral antracit, cu folie fono-absorbanta ; -parchet laminat; -calorifere din otel; -piatra naturala din import; -usa securizata la intrare; -usi interioare lemn si placi MDF; -baia complet echipata-obiecte sanitare de calitate superioara. Blocul are lift, Sinergy 100, capacitate 8 persoane, iar casa scarii este placata cu piatra naturala.

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere decomandat, orientat spre Plopii fara Sot
100.000EUR
66 m2 2 camere 1 bai

PResidence Garden Disponibilitate cu mutare imediata! Apartament deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 2 camere decomandat, situat in zona Bucium, la strada principala. Avand o suprafata utila de 53mp+13mp terasa superba, cu parapet din zidarie si sticla, apartamentul are orientare spre Plopii fara Sot. -structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/exterior. Instalatiile termice, electrice si sanitare: -dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant Ecotech Pure, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz Finisaje exterioare: -tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica. Finisaje interioare: -apartamentul are finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa; -tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara, heptacameral, cu geam tripan, marca Veka Softline 82, clasa A, culoare Spektral antracit, cu folie fono-absorbanta; -parchet laminat; -calorifere din otel; -gresie(zona de hol, baie si bucatarie), faianta-placari perete (baie si bucatarie). -Deck (compozit lemn si plastic), pardoseala terasa -usa securizata la intrare; -usi interioare lemn si placi MDF; -baile complet echipate-obiecte sanitare de calitate superioara. -videointerfon-conexiune pentru poarta acces complex si intrare bloc.  Blocul are lift, Sinergy 100, capacitate 8 persoane, iar casa scarii este placata cu marmura. PResidence Garden este gandit pentru confortul locuitorilor, avand avantajul localizarii-acces imediat la mijloacele de transport, la doar 5 km de Palas-design-ul atragator, compartimentarea echilibrata, contureaza conceptul nou lansat de catre compania dezvoltatoare.  

Distribuie pe:  
Apartament nou finalizat, 1 camera decomandat, Cug, complex rezidential
45.000EUR
38 m2 1 camere 1 bai

Va recomandam apartamentul nou, finalizat! Mutare imediata in apartamentul cu 1 camera decomandat, situat in complkex rezidential, zona Cug-Valea Adanca, la 700m de Expo mobila,  cu acces la mijloacele de transport, la etajul 1, constructie 2022 pe cadre si zidarie din caramida, cu termosistem exterior, bucatarie inchisa, hol mare patrat, dotat cu centrala termica individuala, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, balcon cu iesire din camera.  Recomandat pentru locuit sau investitie/inchiriat. 

Distribuie pe:  
Cug, complex rezidential, apartamente cu 1 camera
39.000EUR
33 m2 1 camere 1 bai

Apartamente noi! Complex rezidential! Modalitati de plata flexibile! In zona Cug, exista un complex rezidential format din 10 blocuri ce au disponibilitate de apartamente cu 1, 2 si 3 camere, avand compartimentari clasice. Regimul de inaltime este S+P+3E. La subsol sunt locuri de parcare individualizate. Apartamentele au suprafete de 37,60mp (1 camera), 50mp (2 camere), 65mp (3 camere), bucataria fiind separata. Constructiile sunt realizate pe cadre de beton si zidarie din caramida inclusiv la peretii interiori, termosistem exterior. Locuitorii complexului dispun de multe facilitati: pe langa spatiu verde, parcari supraterane/subterane, acces usor la mijloacele de transport in comun, super market(2), farmacie, gradinita/scoala, acces securizat cu bariera, camere de luat vederi. Apartamentele se predau complet finisate: -pardoseli: gresie import Italia si parchet -baie-pereti si bucatarie-zona de blat-placari ceramice -centrala termica prin condensare individuala -usi interioare in cromatica aleasa -baia complet utilata. Modalitatile de plata sunt flexibile. Se acorda discount la plata integrala sau partiala in faza de constructie. Se accepta credit ipotecar/prima casa. Rate la dezvoltator!

Distribuie pe:  
Apartament nou, mutare imediata, 1 camera decomandat
50.000EUR
37 m2 1 camere 1 bai

Va recomandam! Apartamentul cu 1 camera decomandat, situat in complexul rezidential Panoramic Residence Galata, constructie 2021 din caramida pe cadre, cu suprafata de 37mp, bucatarie inchisa, balcon, situat la parter, dotat cu gresie, faianta, parchet, centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, mutare imediata, 50.000Euro. APARTAMENTUL SE VINDE NEMOBILAT

Distribuie pe:  
Mutare imediata, apartament 1 camera, Galata, Panoramic Residence
50.000EUR
37 m2 1 camere 1 bai

Va recomandam!  Apartamentul cu 1 camera decomandat, situat in complexul rezidential Panoramic Residence Galata, constructie 2021 din caramida pe cadre, cu suprafata de 37mp, bucatarie inchisa, balcon, situat la parter, dotat cu gresie, faianta, parchet, centrala termica, tamplarie PVc cu geam termopan, mutare imediata, 50.000Euro. 

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de vanzare Bucium 62mp utili
85.000EUR
62 m2 2 camere 1 bai

PResidence Garden Disponibilitate cu mutare imediata! Apartament deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 2 camere, situat in zona Bucium, Plopii fara Sot, la strada principala. Avand o suprafata utila de 52mp+10mp terasa superba, cu parapet din zidarie, apartamentul are orientare spre curtea interioara. Structura si rezistenta: -stabilitatea cladirilor este prioritara pentru compania dezvoltatoare, astel incat structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/exterior. Instalatiile termice, electrice si sanitare: -fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant Ecotech Pure, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz -aer conditionat. Finisaje exterioare: -tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica. Finisaje interioare: -apartamentul are finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa; -tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara, heptacameral, cu geam tripan, marca Veka Softline 82, clasa A, culoare Spektral antracit, cu folie fono-absorbanta; -parchet laminat; -calorifere din otel; -marmura pardoseli (zona de hol, baie si bucatarie), placari perete (baie si bucatarie). -Deck (compozit lemn si plastic), pardoseala terasa -usa securizata la intrare; -usi interioare lemn si placi MDF; -baile complet echipate-obiecte sanitare de calitate superioara. -videointerfon-conexiune pentru poarta acces complex si intrare bloc.  Fiecare bloc are lift, Sinergy 100, capacitate 8 persoane, iar casa scarii este placata cu marmura. PResidence Garden este gandit pentru confortul locuitorilor, avand avantajul localizarii-acces imediat la mijloacele de transport, la doar 5 km de Palas-design-ul atragator, compartimentarea echilibrata, contureaza conceptul nou lansat de catre compania dezvoltatoare. Direct de la dezvoltator! COMISION 0!

Distribuie pe:  
Casa deosebita, mobilata si utilata
215.000EUR
133 m2 4 camere 1 bai

Va recomandam! Casa situata in Breazu, vis-a-vis de Padurea Marzesti, constructie din caramida din anul 2020, acoperita cu tabla Lindab, termosistem exterior de 10cm, cu suprafata de 103mp utili+30mp terasa acoperita, pe un teren de 450mp. Dispune de 3 dormitoare, dressing, baie, bucatarie. Finisajele sunt moderene cu materiale importate. Este dotata cu centrala termica. Utilitati: apa, gaz, curent electric, fosa septica. Curtea este bine proportionata, existand suficient spatiu verde. Sunt amenjate si 2 locuri de parcare.  Se vinde complet mobilata si utilata, se accepta credit, 215.000Euro negociabil.   

Distribuie pe:  
Tudor, apartament 2 camere, 58mp, bloc 1990
83.000EUR
58 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare apartamentul cu 2 camere, conf.I, situat in Tudor Vladimirescu, in bloc pe cadre, constructie 1990, la parter, cu suprafata utila de 58mp, dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, izolat exterior, gresie, faianta, parchet, se accepta credit, 83.000Euro negociabil.

Distribuie pe:  
Palas, apartament 2camere decomandat
84.000EUR
50 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare apartamentul cu 2 camere decomandat, situat in zona centrala, Palas Mall, planul 2 fata de bulevard, la etajul 1, cu suprafata de 50mp, dotat cu gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan (inclusiv la balcon), izolatie exterioara, se accepta credit, 84.000Euro. 

Distribuie pe:  
Canta, apartament 2 camere decomandat
67.500EUR
46 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare apartamentul cu 2 camere decomandat, confort 1, situat in zona Canta, in bloc-constructie 1983, cu o suprafata de 46 mp. Este renovat, dotat cu gresie, faianta, parchet, are geam la baie, izolatie, instalatii noi. Se vinde mobilat, se accepta credit. Pret, 67.500Euro. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 1240.

Distribuie pe:  
Centru-Palas, apartament 2 camere, 51mp
110.000EUR
51 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare apartamentul cu 2 camere, situat in Centru Civic, zona Hala Centrala, in bloc pe cadre, constructie 1979, fara risc seismic, la etaj intermediar superior, vedere la bulevrad, punct cardinal Est, renovat, dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan inclusiv la balcon, gresie, faianta, parchet. Are geam la baie. Este liber, se accepta credit ipotecar.  Pret, 110.000Euro negociabil. 

Distribuie pe:  
Penthouse Tatarasi
Penthouse Tatarasi
Tatarasi, Iasi
229.000EUR
95 m2 3 camere 2 bai

Va propunem spre vanzare un penthouse deosebit, situat in Tatarasi, in complex rezidential, constructie 2008, cu suprafata utila de 95mp si o terasa superba, avand in total 150mp. Este complet modernizat cu materiale premium, dispune de aer conditionat multisplit, centrala termica-incalzire in pardoseala, geamuri termopan cu rulouri aluminiu electrice, usi si parchet de lemn masiv, se vinde complet mobilat(mobila MDF). Merita vizionat!

Distribuie pe:  
Palas, apartament 2 camere decomandat, bloc 1980
80.000EUR
44 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare apartamentul cu 2 camere decomandat, situat in zona Palas, sfantul Lazar, bloc la bulevard, la etajul 4 cu izolatie, cu suprafata de 47,50mp, dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan. Se vinde mobilat si utilat, pretabil ca investitie/pentru inchiriat, se accepta credit ipotecar, 80.000Euro negociabil.

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Comision 0
Buy to Rent
Oferte promovate
Bloc nou, apartament finalizat
Bloc nou, apartament finalizat
89.900EUR
75 m2 3 camere 1 bai
Ultimele oferte
Apartament deosebit, mutare imediata
Apartament deosebit, mutare imediata
99.900EUR
56 m2 2 camere 1 bai