First Loader First Loader

Oferte buy to rent in Iasi

10 rezultate gasite

Afisare:

Apartament 1 camera, in complex rezidential
36.000EUR
38 m2 1 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare apartament cu 1 camere, decomandat, confort 1, situat in cartierul Cug, zona , intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la etajul 1 din 3, cu o suprafata de 38 mp. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 765.

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de vanzare Bucium 62mp utili
71.000EUR
62 m2 2 camere 1 bai

PResidence Garden Disponibilitate in blocul C2 Cel mai nou proiect imobiliar de anvergura! Apartament deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 2 camere total decomandat, situat in zona Bucium, Plopii fara Sot, la strada principala. Avand o suprafata utila de 52mp+10mp terasa, apartamentul are orientare spre curtea interioara. Structura si rezistenta: -stabilitatea cladirilor este prioritara pentru compania dezvoltatoare, astel incat structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/exterior. Instalatiile termice, electrice si sanitare: -fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant Ecotech Pure, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz -aer conditionat. Finisaje exterioare: -tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica. Finisaje interioare: -apartamentele sunt predate in varianta standard cu finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa; -tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara, heptacameral, cu geam tripan, marca Veka Softline 82, clasa A, culoare Spektral antracit, cu folie fono-absorbanta; -parchet laminat; -calorifere din otel; -piatra naturala din import; -usa securizata la intrare; -usi interioare lemn si placi MDF; -baile complet echipate-obiecte sanitare de calitate superioara. Fiecare bloc va avea lift, Sinergy 100, capacitate 8 persoane, iar casa scarii va fi placata cu piatra naturala. PResidence Garden este gandit pentru confortul locuitorilor, avand avantajul localizarii-acces imediat la mijloacele de transport, la doar 5 km de Palas-design-ul atragator, compartimentarea echilibrata, contureaza conceptul nou lansat de catre compania dezvoltatoare. Preturi promotionale pentru plata in faza de constructie! Direct de la dezvoltator! COMISION 0!

Distribuie pe:  
Apartament cu 3 camere de vanzare Bucium 85mp utili
97.500EUR
85 m2 3 camere 2 bai

PResidence Garden Cel mai nou proiect imobiliar de anvergura! Apartament deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 3 camere total decomandat, situat in zona Bucium, Plopii fara Sot, la strada principala. Avand o suprafata utila de 71,70mp, un balcon de 3.30mp si o terasa de 9,60mp, este disponibil pe etajul 1. Structura si rezistenta: -stabilitatea cladirilor este prioritara pentru compania dezvoltatoare, astel incat, structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/exterior. Instalatiile termice, electrice si sanitare: -fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz. -aer conditionat Finisaje exterioare: -tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica. Finisaje interioare: -apartamentele vor fi predate in varianta standard cu finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa; -tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara cu geam tripan Low-e; -parchet laminat, cu posibilitate de personalizare; -calorifere din otel; -piatra naturala din import, cu posibilitate de personalizare; -usa securizata la intrare; -usi interioare lemn si placi MDF, cu posibilitate de personalizare; -baile complet echipate-obiecte sanitare de calitate superioara. Balcoanele vor avea parapetul din zidarie acoperita cu placi laminate HPL (high pressure laminate), balustrade din sticla securizata cu fixare liniara si pardoseala Deck - lemn compozit Wood Plast, material inovator si ecologic, o combinatie de lemn 70% si 30% plastic, beneficiaza de avantajul ambelor materiale, imbina aspectul placut si cald al lemnului cu durabilitatea plasticului. Lemnul compozit necesita o intretinere minimala, nu necesita tratament chimic si nu va fi vopsit. Terasele compozite rezista atacului insectelor si nu putrezesc. Sunt produse in principal din materie prima reciclata,de buna calitare, incluzand faina de lemn si plastic, rezultand un material modern si prietenos cu mediul inconjurator. Fiecare bloc va avea lift iar casa scarii va fi placata cu piatra naturala. PResidence Garden este gandit pentru confortul locuitorilor, avand avantajul localizarii-acces imediat la mijloacele de transport, la doar 5 km de Palas-design-ul atragator, compartimentarea echilibrata, contureaza conceptul nou lansat de catre compania dezvoltatoare. Preturi promotionale pentru plata in faza de constructie! Direct de la dezvoltator! COMISION 0!

Distribuie pe:  
Apartament cu 1 camere de vanzare Galata 37mp utili
35.000EUR
37 m2 1 camere 1 bai

NOU! Cartier rezidential in Iasi, intre Nicolina si Galata, la mijloace de transport. Facilitati:mijloace de transport RATP, spatii verzi, loc de joaca, parcari. Bloc nou! Constructie solida pe cadre si zidarie din caramida, termosistem de 10cm, structurat pe D+P+3E, avand un numar total de 23 apartamente. Apartament 1 camera decomandat, suprafata utila 32,70mp+4,22mp balcon , compartimentare clasica-bucatarie inchisa, predare la cheie, cu toate dotarile: ~pardoseli-gresie, faianta, parchet. ~vopsele decorative. ~baia complet echipata. ~centrala termica individuala de apartament. ~instalatii sanitare in pardoseala. ~tamplarie PVC cu geam termopan 6 camere.   Plata cash   COMISION 0!

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de vanzare Bucium 52mp utili
71.000EUR
52 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, confort lux, situat in cartierul Bucium, zona Bucium, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la etajul parter din 3, cu o suprafata de 62 mp. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 1.

Distribuie pe:  
Apartament nou, 3 camere, complet mobilat si utilat
93.000EUR
61 m2 3 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare apartament cu 3 camere, open space, confort 1, situat in cartierul Tatarasi, intr-un imobil construit in anul 2017 , disponibil la etajul 2 din 4, cu o suprafata de 61 mp. Se vinde complet mobilat si utilat.  Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 808.

Distribuie pe:  
Proiect nou, apartamente cu 2 camere decomandat
47.500EUR
50 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, situat in cartierul Cug, zona Mega Image, intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la etajul 1 din 3, cu o suprafata de 50 mp. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 766.

Distribuie pe:  
Garsoniera renovata in Nicolina, Gara Internationala
28.000EUR
24 m2 1 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare o garsoniera situata in cartierul Nicolina, zona Gara Internationala, intr-un imobil construit in anul 1980, disponibil la etajul 4 din 5, cu o suprafata de 24 mp. Este renovata, dotata cu gresie, faianta, parchet, balcon inchis cu tamplarie PVC si geam termopan, usa metalica.  Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATP,scoli,gradinita. ID intern: 792.

Distribuie pe:  
Renovat, apartament 1 camera decomandat
52.500EUR
37 m2 1 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare apartament cu 1 camere decomandat, confort 1, situat in zona Podul de Fier, intr-un imobil construit in anul 1983, renovat, dotat cu centrala termica, bloc izolat, instalatii noi, predare imediata, disponibil la etajul 1 din 4, cu o suprafata de 37 mp. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 791.

Distribuie pe:  
Apartament 2 camere decomandat, complet mobilat si utilat
57.900EUR
55 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, situat in cartierul Galata, zona , intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la etajul 2 din 3, cu o suprafata de 55 mp. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 777.

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Comision 0
Buy to Rent
Oferte promovate
Apartament 1 camera, in complex rezidential
Apartament 1 camera, in complex rezidential
36.000EUR
38 m2 1 camere 1 bai
Casa de vanzare CUG 200mp teren
Casa de vanzare CUG 200mp teren
65.000EUR
74 m2 3 camere 2 bai
Ultimele oferte
Oferta!!! Apartament 2 camere
Oferta!!! Apartament 2 camere
53.000EUR
38 m2 2 camere 1 bai
Oferta!!! Apartament 2 camere Cug
Oferta!!! Apartament 2 camere Cug
350EUR
45 m2 2 camere 1 bai
Oferta!!! Apartament 2 camere Copou
Oferta!!! Apartament 2 camere Copou
70.000EUR
51 m2 2 camere 1 bai