First Loader First Loader

Inchirieri apartamente Iasi

11 rezultate gasite

Afisare:

Podul de Piatra, apartament 2 camere, mobilat si utilat
300EUR
32 m2 2 camere 1 bai

De inchiriat! Apartament 2 camere, 32mp, Podul De Piatra, renovat, dotat cu gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, mobilat, utilat-dormitor-pat dublu si saltea noi, liber, 300Euro/luna.

Distribuie pe:  
Prima inchiriere
Prima inchiriere
Bucium, Iasi
300EUR
37 m2 1 camere 1 bai

APARTAMENT 1 CAMERA DECOMANDAT, IN COMPLEX REZIDENTIAL PRESIDENCE GARDEN, BUCIUM, VIS-A-VIS DE PLOPII FARA SOT, LA STRADA PRINCIPALA, LA ETAJUL 2, DOTAT CU CENTRALA TERMICA, AER CONDITIONAT, PARDOSELI DE PIATRA NATURALA SI PARCHET, COMPLET MOBILAT(LA COMANDA) SI UTILAT NOU, FUNCTIONAL SI MODERN. DISPUNE DE MULTIPLE SPATII DE DEPOZITARE. NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE. 300EURO/LUNA.

Distribuie pe:  
Prima inchiriere, apartament 3 camere decomandat, 2 terase
650EUR
76 m2 3 camere 2 bai

Apartament nou!  Apartament 3 camere decomandat situat in complexul PResidence Garden, Bucium, vis-a-vis de Plopii fara Sot. Model deosebit, are vedere  tripla, 2 bai, o terasa de 11 mp la living si una de 11 mp la dormitorul mare. Bucataria este spatioasa, mobilata si utilata si are iesire pe balcon.  Dormitoarele sunt dotate cu dressing-uri spatioase si bine compartimentate. Locul de parcare este inclus. Nu se accepta animale de companie.  Chirie lunara, 650Euro. 

Distribuie pe:  
Apartament cu 1 camere de inchiriat Bucium 38mp utili
300EUR
38 m2 1 camere 1 bai

Gray apartment Nou, 1 camera decomandat, situat in zona Bucium, la strada principala, vis-a-vis de Plopii fara Sot, in complexul rezidential PResidence Garden. Este complet mobilat si utilat nou, canapea extensibila cu saltea pentru dormit zilnic, spatii de depozitare generoase-dressing incapator in camera, dulapuri cu diferite compartimentari pe hol, electrocasnice incastrabile de calitate superioara, corpuri de iluminat deoasebite. Baia este complet dotata avand dus italian si bideu. Complexul este complet inchis, securizat, accesul auto se face cu telecomanda poarta, iar fiecare apartament este dotat cu videointerfon. Ofera posibilitatea de a locui intr-un complex rezidential diferit! Un apartament in PResidence Garden nu reprezinta doar o locuinta, ci o multime de avantaje si facilitati special create pentru locatarii complexului. Compartimentarea bine gandita, constructia impecabila, linistea si siguranta definesc PResidence Garden.

Distribuie pe:  
Premium-apartament cu 2 camere, modern amenajat
500EUR
52 m2 2 camere 1 bai

Va recomandam!  Apartamentul cu 2 camere, situat in complexul rezidential PResidence Garden, cu suprafata de 52mp + terasa superba cu iesire din ambele camere. Se afla la etajul 3 in bloc cu lift. Este nou, complet mobilat si utilat de calitate-mobila MDF, pat matrimonial tapitat si saltea superioara, masina de spalat si uscator, LCD, mobilier de terasa. Dotat cu centrala termica si aer conditionat.  NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE.  

Distribuie pe:  
Apartament nou, 3 camere, 2 bai
650EUR
110 m2 3 camere 1 bai

Prima inchiriere! Apartament nou, 110mp, 3 camere, 2 bai, situat in complexul PResidence Garden, Bucium, dotat cu centrala termica individuala, mobilat si utilat complet. Dormitoarele sunt dotate cu pat matrimonial. Unul dintre ele are baie proprie. Dispune de multiple spatii de depozitare. Electrocasnicele sunt noi. Chirie lunara, 650Euro.

Distribuie pe:  
Nou, apartament 2 camere decomandat, terasa si parcare
500EUR
56 m2 2 camere 1 bai

Prima inchiriere! Apartament NOU 2 camere decomandat, situat in complexul rezidential PResidence Garden, la etajul 2 in bloc cu lift, complet mobilat si utilat.  Beneficiaza de o terasa superba de 12mp pe zona de living si un balcon la bucatarie. Tot mobilierul este facut la comanda, adaptat pe spatiile existente - generos ca zone de depozitare. Bucataria generoasa, de 10mp, este inchisa si perfect functionala. Baia este dotata cu dus igienic si cabina de dus, pentru o utilizare practica. Electrocasnicele sunt de calitate recunoscuta.  Este dotat cu centrala termica Vaillant, aer conditionat Daikin, travertin pe pardoseli precum si placari pereti in bai si pe zona de blat din bucatarie.  BENEFICIAZA de loc de parcare propriu in complex. ANIMALELE DE COMPANIE NU SUNT ACCEPTATE!

Distribuie pe:  
Cug, apartament 1 camera, mobilat si utilat
300EUR
38 m2 1 camere 1 bai

Va recomandam! Apartamentul cu 1 camera decomandat, situat in zona Cug, in complex rezidential nou, bloc pe cadre si zidarie din caramida, constructie 2021, la etajul 2. Suprafata de 38mp este bine repartizata, compartimentarea clasica-bucatarie rezonabila, inchisa. Are centrala termica individuala, gresie, faianta, parchet in nuante moderne. Este complet mobilat si utilat.

Distribuie pe:  
Apartament cu parcare inclusa
350EUR
65 m2 2 camere 1 bai

Va recomandam! Apartament nou+loc parcare Apartament 2 camere, 65mp, Cug, intersectia 5 Drumuri, bloc nou, dotat cu centrala termica, mobilat si utilat complet, amenajat modern, disponibil imediat, 350Euro.  Loc de parcare inclus!

Distribuie pe:  
NOU, apartament 1 camera, complex rezidential
320EUR
37 m2 1 camere 1 bai

Apartament nou!  Apartament nou, 1 camera, in complexul rezidential Panoramic Residence Galata, cu multiple facilitati: acces imediat la mijloacele de transport, supermarket, acces securizat cu bariera, parc de joaca, sistem exterior video. Are o suprafata de 37mp, este dotat cu centrala termica individuala si aer conditionat.  Mobilat si utilat complet si nou (mobila la comanda, coltar extensibil confortabil pentru dormit zilnic), electrocasnice de calitate, spatii de depozitare generoase.  NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE

Distribuie pe:  
Galata, Panoramic Residence
300EUR
37 m2 1 camere 1 bai

Se inchiriaza! Apartament 1 camera decomandat, situat in zona Galata, complexul Panoramic Residence, cu acces imediat la mijloc de transport, la etajul 2, dotat cu centrala termica individuala, este complet mobilat si utilat. Predarea se poate face imediat. Chiria lunara este 300Euro. 

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Comision 0
Buy to Rent
Oferte promovate
Spatiu birou, Centru,
Spatiu birou, Centru,
200EUR
15 m2 1 camere 2 bai
Proiect nou, apartamente 1,2,3 camere
Bloc C1
Proiect nou, apartamente 1,2,3 camere Bloc C1
62.000EUR
39 m2 1 camere 1 bai
Ultimele oferte
Podu Ros, apartament 3 camere, bloc fara risc
Podu Ros, apartament 3 camere, bloc fara risc
78.000EUR
53 m2 3 camere 1 bai
Casa de vanzare Bucium 1000mp teren
Casa de vanzare Bucium 1000mp teren
370.000EUR
260 m2 6 camere 3 bai
Apartament nou, 1 camera mobilat si utilat
Apartament nou, 1 camera mobilat si utilat
63.000EUR
37 m2 1 camere 1 bai