First Loader First Loader

Inchirieri apartamente Iasi

7 rezultate gasite

Afisare:

Apartament cu 1 camere de inchiriat Bucium 38mp utili
300EUR
38 m2 1 camere 1 bai

Gray apartment Disponibil de la 1 martie 2024 Nou, 1 camera decomandat, situat in zona Bucium, la strada principala, vis-a-vis de Plopii fara Sot, in complexul rezidential PResidence Garden. Este complet mobilat si utilat nou, canapea extensibila cu saltea pentru dormit zilnic, spatii de depozitare generoase-dressing incapator in camera, dulapuri cu diferite compartimentari pe hol, electrocasnice incastrabile de calitate superioara, corpuri de iluminat deoasebite. Baia este complet dotata avand dus italian si bideu. Complexul este complet inchis, securizat, accesul auto se face cu telecomanda poarta, iar fiecare apartament este dotat cu videointerfon. Ofera posibilitatea de a locui intr-un complex rezidential diferit! Un apartament in PResidence Garden nu reprezinta doar o locuinta, ci o multime de avantaje si facilitati special create pentru locatarii complexului. Compartimentarea bine gandita, constructia impecabila, linistea si siguranta definesc PResidence Garden.

Distribuie pe:  
Apartament nou, parcare acoperita
380EUR
38 m2 1 camere 1 bai

Apartament nou, 1 camera, situat in Bucium, complex rezidential PResidence Garden. Parcare acoperita inclusa! Dotat cu centrala termica individuala, aer conditionat, este complet mobilat si utilat, dispunand de multiple spatii de depozitare. Mobila este facuta la comanda, dotarile sunt de calitate. Balconul este pe toata lungimea apartamentului. Disponibil imediat, 380Euro/luna. NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE!

Distribuie pe:  
Premium-apartament cu 2 camere, modern amenajat
500EUR
52 m2 2 camere 1 bai

Va recomandam!  Apartamentul cu 2 camere, situat in complexul rezidential PResidence Garden, cu suprafata de 52mp + terasa superba cu iesire din ambele camere. Se afla la etajul 3 in bloc cu lift. Este nou, complet mobilat si utilat de calitate-mobila MDF, pat matrimonial tapitat si saltea superioara, masina de spalat si uscator, LCD, mobilier de terasa. Dotat cu centrala termica si aer conditionat.  NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE.  

Distribuie pe:  
Apartament nou, 3 camere, 2 bai
650EUR
110 m2 3 camere 1 bai

Prima inchiriere! Apartament nou, 110mp, 3 camere, 2 bai, situat in complexul PResidence Garden, Bucium, dotat cu centrala termica individuala, mobilat si utilat complet. Dormitoarele sunt dotate cu pat matrimonial. Unul dintre ele are baie proprie. Dispune de multiple spatii de depozitare. Electrocasnicele sunt noi. Chirie lunara, 650Euro.

Distribuie pe:  
Apartament nou, 3 camere. Loc de parcare inclus
550EUR
60 m2 3 camere 1 bai

NOU Apartament nou, 3 camere, Moara de Foc, complex Concept Residence, bloc 2020, dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, aer conditionat, gresie, faianta, parchet, mobilat si utilat complet.  Dormitoarele sunt dotate cu paturi matrimoniale.  Are o terasa superba cu dubla orientare, ce ofera o panorama deosebita.  Loc de parcare inclus !  

Distribuie pe:  
Nemobilat, apartament nou, 2 camere decomandat, parcare inclusa
250EUR
56 m2 2 camere 1 bai

Apartament nou, 2 camere decomandat situat pe Sos. Rediu, vis-a-vis de lac, in complex rezidential, la etajul 1. Este dotat cu gresie, faianta, parchet, centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan.  Loc de parcare inclus, cu acces bariera.  Disponibil imediat!  Chirie lunara, 250Euro. 

Distribuie pe:  
Nou, apartament 2 camere decomandat, terasa si parcare
500EUR
56 m2 2 camere 1 bai

Prima inchiriere! Apartament NOU 2 camere decomandat, situat in complexul rezidential PResidence Garden, la etajul 2 in bloc cu lift, complet mobilat si utilat.  Beneficiaza de o terasa superba de 12mp pe zona de living si un balcon la bucatarie. Tot mobilierul este facut la comanda, adaptat pe spatiile existente - generos ca zone de depozitare. Bucataria generoasa, de 10mp, este inchisa si perfect functionala. Baia este dotata cu dus igienic si cabina de dus, pentru o utilizare practica. Electrocasnicele sunt de calitate recunoscuta.  Este dotat cu centrala termica Vaillant, aer conditionat Daikin, travertin pe pardoseli precum si placari pereti in bai si pe zona de blat din bucatarie.  BENEFICIAZA de loc de parcare propriu in complex. ANIMALELE DE COMPANIE NU SUNT ACCEPTATE!

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Comision 0
Buy to Rent
Oferte promovate
Palas, apartament 3 camere decomandat
Palas, apartament 3 camere decomandat
135.000EUR
70 m2 3 camere 2 bai
Proiect nou, apartamente 1,2,3 camere
Bloc C1
Proiect nou, apartamente 1,2,3 camere Bloc C1
54.600EUR
39 m2 1 camere 1 bai
Ultimele oferte
Apartament 1 camera, in complex rezidential
Apartament 1 camera, in complex rezidential
55.000EUR
37 m2 1 camere 1 bai