First Loader First Loader

Inchirieri apartamente Iasi

83 rezultate gasite

Afisare:

Apartament cu 1 camere de inchiriat Plopii fara Sot 36mp utili
270EUR
36 m2 1 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere apartament cu 1 camere, decomandat, confort 1, situat in cartierul , zona , intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la etajul parter din 3, cu o suprafata de 36 mp. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 2.

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de inchiriat Bucium 70mp utili
350EUR
70 m2 2 camere 1 bai

Vanilla Apartment- 2 camere decomandat, 70mp, situat in P-Residence Garden, Bucium, la strada principala, vis-a-vis de Plopii fara Sot, bloc nou, etajul 1. Apartamentul are o terasa de 12 mp orientata spre stejarul secular si un balcon de 2 mp la bucatarie. Este complet mobilat si utilat nou, electrocasnice incastrabile de calitate superioara, corpuri de iluminat deosebite. Baia este complet dotata avand dus italian si bideu. Complexul este total inchis, securizat, accesul auto se face cu telecomanda poarta, iar fiecare apartament este dotat cu videointerfon. Apartamentul este disponibil imediat! Ofera posibilitatea de a locui intr-un complex rezidential diferit! Un apartament in P-Residence Garden nu reprezinta doar o locuinta, ci o multime de avantaje si facilitati special create pentru locatarii complexului. P-Residence Garden -locuinta intr-un parc ce va fi cosmetizat, mentinut si dezvoltat, design-ul peisagistic fiind realizat de profesionisti. Compartimentarea bine gandita, constructia impecabila, linistea si siguranta definesc P-Residence Garden

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de inchiriat Bucium 69mp utili
450EUR
69 m2 2 camere 1 bai

PResidence Garden-Luxury Apartament-la prima inchiriere, 2 camere decomandat cu o suprafata de 56mp+13mp terasa, situat in complex rezidential cu facilitati multiple, in Bucium, la strada principala, vis-a-vis de Plopii fara Sot, mijloc de transport in fata blocului, in bloc cu 3 etaje cu lift, situat la etajul 2, cu finisaje deosebite (piatra naturala, velvet, usi MDF), terasa generoasa de 13 mp, orientata spre Plopii fara Sot, placata cu Deck, aer conditionat, complet mobilat si utilat (mobila MDF si lemn, electrocasnice incorporate), loc de parcare privat, disponibil imediat, 450Euro/luna.

Distribuie pe:  
Apartament cu 1 camere de inchiriat Bucium 38mp utili
270EUR
38 m2 1 camere 1 bai

Gray apartment Nou, 1 camera decomandat, situat in zona Bucium, la strada principala, vis-a-vis de Plopii fara Sot, in complexul rezidential P-Residence Garden. Este complet mobilat si utilat nou, canapea extensibila cu saltea pentru dormit zilnic, spatii de depozitare generoase-dressing incapator in camera, dulapuri cu diferite compartimentari pe hol, electrocasnice incastrabile de calitate superioara, corpuri de iluminat deoasebite. Baia este complet dotata avand dus italian si bideu. Complexul este complet inchis, securizat, accesul auto se face cu telecomanda poarta, iar fiecare apartament este dotat cu videointerfon. Apartamentul este disponibil imediat! Ofera posibilitatea de a locui intr-un complex rezidential diferit! Un apartament in P-Residence Garden nu reprezinta doar o locuinta, ci o multime de avantaje si facilitati special create pentru locatarii complexului. P-Residence Garden -locuinta intr-un parc ce va fi cosmetizat, mentinut si dezvoltat, design-ul peisagistic fiind realizat de profesionisti.  Compartimentarea bine gandita, constructia impecabila, linistea si siguranta definesc P-Residence Garden

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de inchiriat Bucium 62mp utili
400EUR
62 m2 2 camere 1 bai

Apartamentul 17 din PResidence Garden este disponibil pentru inchiriat. Avand o pozitie unica, orientat spre stejarul secular, beneficiaza de un balcon mare tip   terasa superba, perfecta pentru relaxarea unei dupa-amiezi de toamna. Este complet mobilat si utilat, proprietarii acordand atentie maxima asupra detaliilor de dotare. Mobilierul din MDF, modern dar si practic, electrocasnicele de calitate premium, alaturi de corpurile de iluminat perfect asortate il desavarsesc, un spatiu primitor perfect adaptat unui cuplu.

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de inchiriat Bucium 66mp utili
380EUR
66 m2 2 camere 1 bai

Luxury apartament-in PResidence Garden Cel mai bine dotat apartament de inchiriat in PResidence Garden Se remarca prin spatiile generoase de depozitare-dressing in dormitor dar si pe hol.  Avand un design clasic, mobila si obiectele decorative sunt in ton cu pardoseala placata cu marmura pe zona de hol, bucatarie si baie precum si cu parchetul de inalta calitate.  Electrocasnicele sunt premium, apartamentul fiind complet mobilat.  Terasa generoasa de 12,70mp, orientata spre Plopii fara Sot este perfecta pentru relaxare. Este disponibil imediat. Chirie lunara 380Euro.

Distribuie pe:  
Oferta!!! Apartament 2 camere Cug
350EUR
45 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, situat in cartierul , zona CUG, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 6 din 8, cu o suprafata de 45 mp. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 842.

Distribuie pe:  
Oferta!!! Apartament 3 camere Copou
450EUR
61 m2 3 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, situat in cartierul Copou, zona Copou, intr-un imobil construit in anul 1970 , disponibil la etajul 4 din 9, cu o suprafata de 61 mp. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 840.

Distribuie pe:  
Oferta!!! Apartament 2 camere Palas
380EUR
43 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, situat in cartierul Central, zona Central, intr-un imobil construit in anul 2016 , disponibil la etajul 3 din 10, cu o suprafata de 43 mp. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 838.

Distribuie pe:  
Oferta!!! Apartament 2 camere Tatarasi
370EUR
45 m2 2 camere 1 bai

Se ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere in bloc nou, Tatarasi la strada principala. Apartamentul este complet mobilat si utilat, dispune de lift, situat in apropierea mijloacelor de transport in comun. Pretul chiriei este de 370 cu loc de parcare.

Distribuie pe:  
Oferta!!! Apartament 2 camere Galata
350EUR
50 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, situat in cartierul Galata, zona , intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la etajul 1 din 6, cu o suprafata de 50 mp. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 836.

Distribuie pe:  
Apartament cu 3 camere de inchiriat Independentei 75mp utili
500EUR
75 m2 3 camere 1 bai

Se ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere, 2 balcoane si 2 debarale, cu o suprafata totala de 75 mp, in Iasi, Bd. Independentei, la 4 minute de mers pana la Universitatea de Medicina. Apartamentul este renovat, complet mobilat si utilat, spatios, bine luminat,cu foarte multe spatii de depozitare. Se afla la etajul 4/10, intr-un bloc foarte curat, lift nou, interfon, reabilitat termic si vecini foarte linistiti. Pretul chiriei este 500€ lunar plus o luna garantie.

Distribuie pe:  
Oferta!!! Apartament 2 camere Bucium
350EUR
40 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, situat in cartierul Bucium, zona Bucium, intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la etajul parter din 4, cu o suprafata de 40 mp. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 835.

Distribuie pe:  
Oferta!!! Apartament 2 camere Tatarasi
350EUR
55 m2 2 camere 2 bai

Va propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, situat in cartierul Tatarasi, zona Tatarasi, intr-un imobil construit in anul 2017 , disponibil la etajul 3 din 3, cu o suprafata de 55 mp. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 833.

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Comision 0
Buy to Rent
Oferte promovate
Ultimele oferte
Oferta!!! Apartament 2 camere
Oferta!!! Apartament 2 camere
53.000EUR
38 m2 2 camere 1 bai
Oferta!!! Apartament 2 camere Cug
Oferta!!! Apartament 2 camere Cug
350EUR
45 m2 2 camere 1 bai
Oferta!!! Apartament 2 camere Copou
Oferta!!! Apartament 2 camere Copou
70.000EUR
51 m2 2 camere 1 bai