First Loader First Loader

Case de vanzare Iasi

13 rezultate gasite

Afisare:

Casa de vanzare Bucium 1000mp teren
370.000EUR
260 m2 6 camere 3 bai

Proprietate exclusivista, vila D+P+E, situata in Bucium-una din cela mai ravnite zone ale Iasului, zona Casa Boiereasca, cu acces asfaltat, suprafata utila 260mp, teren 1000 mp, curte amenajata cu gazon, pomi fructiferi, arbusti ornamentali, terasa cu zona de barbecue si foisor, racordata la toate utilitatile, vecini selecti, dispusa astfel: Demisol: beci, garaj. Parter: bucatarie, loc de luat masa, 2birouri (2 camere ce pot avea orice destinatie), living, baie. Etaj: 3 dormitoare, dressing, 2bai. Se vinde patial mobilata, la pretul de 370.000 Euro negociabil

Distribuie pe:  
Casa noua, mobilata si utilata
139.900EUR
109 m2 4 camere 2 bai

  Se vinde o casa ce face parte dintr-un  triplex- situata in zona Cug, la strada asfaltata, constructie din caramida integral, finalizata in primavara 2021, avand regimul de inaltime P+E+M, cu o suprafata utila de 109 mp si teren total 210mp.  Este racordata la toate utilitatile: apa, gaz, curent electric, canalizare.  Compartimentarea este bine aleasa, spatiul este generos.  Parter: hol, living, bucatarie cu iesire pe terasa, baie. Etaj: dormitor matrimonial cu dressing si balcon, dormitor si baie cu geam  Mansarda: spatiu necompartimentat, finisat cu parchet si var, instalatie electrica, pretabil dormitor, birou, camera de joaca. Casa este finisata complet, locuibila imediata. Terenul este repartizat in fata-2locuri de parcare pavate-cat si in spate pentru amenjare foisor, gradina, spatiu recreere.  Proprietatea este imprejmuita.  Se vinde complet mobilata si utilata! 

Distribuie pe:  
Vila eleganta
Vila eleganta
Bucium, Iasi
888.000EUR
260 m2 4 camere 4 bai

O proprietate superba cu arhitectura deosebita, inconjurata de spatii verzi, construita in stil mediteranean pe un teren generos de 956mp, amplasat in zona Bucium, la strada principala.  La exterior, acoperisul din tigla metalica Wetterbest si suprafetele vitrate extrem de generoase contureaza personalitatea casei, oferindu-i o aliura toscana. Gradina este amenajata cu deosebita atentie de catre un peisagist. Brazii perfecti asigura intimitate si creeaza o imagine frumoasa a curtii. Terasa, bine proportionata, amplasata in spate, poate fi folosita inchisa sau deschisa (tamplarie aluminiu cu geam termopan tip cortina marca Reynaers Aluminium) in zile geroase sau seri calde, este dotata cu incalzitoare, corpuri de iluminat si beneficiaza de o bucatarie complet dotata si utilata.   Interiorul casei este amenajat in stil modern, cu design, finisaje si sisteme Hi tech.  Vila a fost finalizata in 2005, are regimul de inaltime P+M, si este compartimentata astfel: Parter: living 62mp, bucatarie vitrata de 24,40mp, baie, camera tehnica, spalatorie, spatii de depozitare si un dormitor cu baie si dressing proprii, garaj de 36,50mp.  Etaj: 2 dormitoare cu bai si dressinguri proprii.  Imobilul a fost renovat total, cu atentie la detalii in anul 2023, cand a primit un aspect elegant dar si modern. Termoizolatia exterioara este realizata din materiale ecologice-  placi de ceara, conglomerat de lemn si saltele de canepa. Tamplaria exterioara a fost inlocuita in totalitate cu profil aluminiu cu 4 randuri de sticla, folie anti UV si fonoabsorbanta, marca Reynaers Aluminium. Usile interioare sunt marca Filomuro cu toc ascuns. Semineul din living alimentat cu gaz este are un design deosebit, eficienta maxima si contureaza spatiul primitor, confortabil si foarte elegant.  Proprietatea are toate utilitatile, beneficiaza de curent trifazic, gaz, apa, canalizare, cat si de centrala termica, incalzire in pardoseala (in bai), camere video, sistem de alarma cu detectie, telecomanda poarta acces auto. Amplasamentul este ideal pentru o familie care doreste sa locuiasca intr-o zona verde dar in acelasi timp, sa ramana conectati la toate facilitatile urbane. Se vinde complet mobilata si utilata, asa cum este prezentata in fotografii: -echipamentele electrocasnice sunt marca Bosch, iar mobila este realizata din materiale import Italia. 

Distribuie pe:  
Vila Individuala P+M 110 MP Cug zona Hotel Capitol
110.000EUR
105 m2 5 camere 1 bai

Vila individuala de vanzare in zona Cug - Iasi,, avand 5 camere, 3 dormitoare, suprafata totala construita 110 mp, suprafata utila 105 mp si suprafata teren 533 mp. Deschiderea este de 16 ml. Imobilul are amprenta laa sol 72 mp, curtea individuala, teren in proprietate  Are structura din lemn , este construita in anul 2007, , constructie din lemn, alte, avand 1 bai, 1 bucatarii si 1 balcoane. Dotari : acoperis: lindab; bucatarie: mobilata, deschisa cu livingul ; incalzirea la  casa se face  cu centrala termica, cu calorifere plus o soba teracota in living; izolatii termice: exterior; mobilat: partial, stare buna; pereti: faianta, lavabil; plansee: lemn; podele: parchet, gresie; structura casa: lemn; proprietatea este delimitata cu gard ,zona de vile noi. Pretabil locuinta, birou, locuinta/birou. ID intern: 1444.

Distribuie pe:  
Vila noua cu 5 camere, 2 bai, 141 mp, teren 500 mp, Bucium Visan
165.000EUR
141 m2 5 camere 2 bai

Vila noua  Individuala cu 5 camere situata in Visan la cca 900 m in spate la Restaurantul Bellaria, foarte aproape de statie mijloc de transport in comun, supermarket, farmacie. Vila propusa spre vanzare are o suprafata utila de 141 mp utili , dispusa pe 2 niveluri, P+E, este amenajata la cheie, racordata la toate utilitatile, canalizare, apa, curent electric, gaz metan, este dotata cu centrala termica proprie, incalzire in pardoseala, tamplarie exterioara PVC tripan, usi MDF la interior, placi ceramice de import, parchet special pentru incalzire in pardoseala, baile se predau amenajate complet (posibilitate personalizare), iar ca si dispunere pe fiecare nivel este realizata astfel: - Parter - hol mare de acces, baie de serviciu (cabina de dus si geam), dormitor (birou), living si bucatarie tip Open Space cu acces catre terasa, casa scarii, - Etaj - Hol, 3 dormitoare, baie (geam, cada si cabina dus) dressing. Constructie finalizata si intabulata, structura din beton si caramida, placa de beton atat intre parter si etaj, cat si deasupra etajului, terasa acoperita cu pergola, cale de acces privata si betonata, teren 500 mp ingradit cu gard inalt de cca 2 m. Pretul este de 165.000 euro, actele sunt pregatite pentru vanzare, se accepta si plata prin credit bancar. OFERTA DISPONIBILA CU MUTARE IMEDIATA! COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR!

Distribuie pe:  
Casa individuala in Letcani
149.000EUR
110 m2 5 camere 2 bai

Casa P+M, situata in Letcani, planul 2 fata de strada principala, cu acces imediat la mijloacele de transport, magazine, avand suprafata utila de 110mp, construita din caramida in anul 2013, Este izolata, incalzirea realizata de centrala termica pe gaz, tamplarie Rehau, racoradata la toate utilitatile-gaz, energie, canalizare.  Compartimentare: PARTER: hol, living, dormitor, bucatarie inchisa, baie.                               MANSARDA: 2 dormitoare, baie, living cu iesire pe balcon.  Anexe: garaj, beci, bucatarie de vara si foisor cu toate utilitatile functionale.  Suprafata de teren aferenta este de 334mp. Curtea este amenajata cu flori, vita de vie, pomi fructiferi, gradina legume.  Se vinde partial mobilata si utilata. Se accepta credit ipotecar.  Pret, 149.000Euro.  

Distribuie pe:  
Casa cu teren 800 MP, comuna Raducaneni Iasi
39.900EUR
101 m2 3 camere 1 bai

Casa ndividuala de vanzare in  Comuna Raducaneni,judetul Iasi , avand 3 camere, 2 dormitoare, suprafata totala construita 110 mp, suprafata utila 101 mp si suprafata teren 800 mp. Deschiderea este de ml 27. Imobilul are amprenta 110 mp, curtea individuala, teren in proprietate casa este  libera nelocuita . Are structura din chirpici/vaiuga , este construita in anul 1970,  , . Dotari : acoperis: tigla; bucatarie: da, inchisa; ferestre casa: lemn; incalzire casa: sobe; pereti: lavabil; plansee: mixt; structura casa: chirpici/vaiuga; tip curte: individuala, teren in proprietate 800mp . Pretabil . ID intern: 1406.

Distribuie pe:  
Casa tip duplex, Miroslava, mutare imediata
95.000EUR
89 m2 3 camere 2 bai

Vila duplex de vanzare in zona Miroslava - Iasi, avand 3 camere, 2 dormitoare, suprafata utila 89 mp si suprafata teren 250 mp. Regim de inaltime P+E+Pod Are structura din caramida, este construita in anul 2023, finisata la cheie, constructie din caramida, avand 2 bai, 1 bucatarii si 2 balcoane. Dotari : acoperis: lindab, tabla; bucatarie: da, inchisa; calorifere: da; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica; izolatii termice: exterior; pereti: faianta, lavabil; plansee: beton; podele: parchet, gresie; structura casa: caramida; tip curte: individuala. Este racordata la toate utlitatile, se accepta credit, 95.000Euro.  Pretabil locuinta. ID intern: 1417.

Distribuie pe:  
Casa noua, finalizata, mutare imediata
135.000EUR
108 m2 4 camere 1 bai

Casa individuala de vanzare in zona Miroslava, avand 4 camere, 3 dormitoare, suprafata utila 108 mp si suprafata teren 500 mp.  Are structura din caramida, este construita in anul 2023, finalizata la cheie, constructie din caramida porotherm, dispune de 1 baie, 1 bucatarie inchisa, beci cu intrare prin exterior.  Dotari : acoperis: lindab, tabla; bucatarie: da, inchisa; calorifere: da; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica; izolatii termice: exterior; pereti: faianta, lavabil; plansee: beton; podele: parchet, gresie; structura casa: caramida; tip curte: individuala. Este racordata la toate utilitatile, inclusiv canalizare. Mutarea se poate face imediat. Pret, 135.000Euro, se accepta credit.  Pretabil locuinta. ID intern: 1416.

Distribuie pe:  
Vila noua cu 5 camere, 2 bai, 141 mp, teren 500 mp, Bucium Visan
165.000EUR
141 m2 5 camere 2 bai

Vila noua  Individuala cu 5 camere situata in Visan la cca 900 m in spate la Restaurantul Bellaria, foarte aproape de statie mijloc de transport in comun, supermarket, farmacie. Vila propusa spre vanzare are o suprafata utila de 141 mp utili , dispusa pe 2 niveluri, P+E, este amenajata la cheie, racordata la toate utilitatile, canalizare, apa, curent electric, gaz metan, este dotata cu centrala termica proprie, incalzire in pardoseala, tamplarie exterioara PVC tripan, usi MDF la interior, placi ceramice de import, parchet special pentru incalzire in pardoseala, baile se predau amenajate complet (posibilitate personalizare), iar ca si dispunere pe fiecare nivel este realizata astfel: - Parter - hol mare de acces, baie de serviciu (cabina de dus si geam), dormitor (birou), living si bucatarie tip Open Space cu acces catre terasa, casa scarii, - Etaj - Hol, 3 dormitoare, baie (geam, cada si cabina dus) dressing. Constructie finalizata si intabulata, structura din beton si caramida, placa de beton atat intre parter si etaj, cat si deasupra etajului, terasa acoperita cu pergola, cale de acces privata si betonata, teren 500 mp ingradit cu gard inalt de cca 2 m. Pretul este de 165.000 euro, actele sunt pregatite pentru vanzare, se accepta si plata prin credit bancar. OFERTA DISPONIBILA CU MUTARE IMEDIATA! COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR!

Distribuie pe:  
Casa nou, tip duplex, la strada
149.000EUR
107 m2 4 camere 2 bai

Oferta recomandata! COMISION 0! De vanzare! Vila tip duplex situata  in zona Bucium - Sos.Birnova, constructie 2022 din caramida, cu izolatie exterioara dispusa astfel: Parter: living, casa scarii, bucatarie, baie, terasa 14,60mp Etaj: 3 dormitoare, baie, hol, balcon de 6mp Suprafata construita este de 127mp, iar suprafata utila de 107mp. Terenul aferent este de 120mp, intrarea in curte fiind individuala. Amplasamentul constructiei pe terenul aferent permite si existenta a 2 locuri de parcare.  Finisajele sunt calitative.   

Distribuie pe:  
Casa deosebita P+E  in zona Hlincea Iasi
168.000EUR
120 m2 5 camere 2 bai

Vila individuala de vanzare in zona Hlincea Iasi, avand 5 camere, 3 dormitoare, suprafata totala construita 150 mp, suprafata utila 120 mp si suprafata teren 415 mp. Deschiderea este de 18 ml. Imobilul are amprenta 90 mp, curtea individuala libera 300 mp. Are structura din beton armat cu zidarie din caramida Porotherm, este construita in anul 2022, are  2 bai, 1 bucatarie cu iesire pe o terasa generoasa si un balcon la etaj. Dotari : tamplarie PVC cu 3 randuri de sticla termopan, gaz, apa Rajac, curent electric, fosa septica,             acoperis: tabla ;              bucatarie: da, nemobilata :             incalzirea casei este prin pardoseala/centrala termica;              izolatie termica exterioara de 10 cm              pereti: faianta, lavabil; planseu: beton; podele: parchet, gresie              curte: individuala.             Pretabil locuinta, birou, locuinta/birou. ID intern: 1239.

Distribuie pe:  
Casa de vanzare Miroslava 1580mp teren
265.000EUR
190 m2 5 camere 2 bai

Proprietate deosebita- D+P+E 190 MP teren 1580 MP,curtea amenajata cu pomi fructiferi vie soiuri diferite, arbusti ornamentali, cu o forma dreptunghiulara, deschidere la strada asfaltata de 20m/78m, zona Miroslava-inainte de Notariat, intre vile, racordata la toate utilitatile: apa, gaz, canalizare, curent electric 220 KW si 380 KW, + anexe, Proprietatea are 2 sisteme de incalzire centrala termica pe gaz cu calorifere de fonta si centrala pe lemne,sistem de supraveghere video pretabila investitie, locuit, la pretul de 265 000 Euro.

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Comision 0
Buy to Rent
Oferte promovate
Podu Ros, apartament 2 camere
Podu Ros, apartament 2 camere
400EUR
50 m2 2 camere 1 bai
Apartament cu parcare inclusa
Apartament cu parcare inclusa
350EUR
65 m2 2 camere 1 bai
Ultimele oferte
Casa de vanzare Bucium 1000mp teren
Casa de vanzare Bucium 1000mp teren
370.000EUR
260 m2 6 camere 3 bai
TEREN 2000 MP INTRAVILAN VALEA LUPULUI
TEREN 2000 MP INTRAVILAN VALEA LUPULUI
160.000EUR
2000 m2 0 camere bai