First Loader First Loader

Case de vanzare Iasi

6 rezultate gasite

Afisare:

Casa deosebita P+E  in zona Hlincea Iasi
168.000EUR
120 m2 5 camere 2 bai

Vila individuala de vanzare in zona Hlincea Iasi, avand 5 camere, 3 dormitoare, suprafata totala construita 150 mp, suprafata utila 120 mp si suprafata teren 415 mp. Deschiderea este de 18 ml. Imobilul are amprenta 90 mp, curtea individuala libera 300 mp. Are structura din beton armat cu zidarie din caramida Porotherm, este construita in anul 2022, are  2 bai, 1 bucatarie cu iesire pe o terasa generoasa si un balcon la etaj. Dotari : tamplarie PVC cu 3 randuri de sticla termopan, gaz, apa Rajac, curent electric, fosa septica,             acoperis: tabla ;              bucatarie: da, nemobilata :             incalzirea casei este prin pardoseala/centrala termica;              izolatie termica exterioara de 10 cm              pereti: faianta, lavabil; planseu: beton; podele: parchet, gresie              curte: individuala.             Pretabil locuinta, birou, locuinta/birou. ID intern: 1239.

Distribuie pe:  
Vila P+E tip Duplex Bucium -LIDL
135.000EUR
120 m2 4 camere 2 bai

Vila P+E Tip duplex de vanzare in zona Bucium - Iasi, reper LIDL, avand 4 camere, 3 dormitoare, suprafata totala construita 145 mp, suprafata utila 120 mp si suprafata teren 300 mp. Deschiderea este de 16 ml. Imobilul are amprenta 68 mp, curtea individuala libera 220 mp. Are structura din caramida, este construita in anul 2022, din caramida, cu 2 bai, 1 bucatarie cu iesire pe terasa si 1 balcon. Dotari : acoperis: lindab; bucatarie: da, inchisa; ferestre casa: term. pvc; incalzirea  la casa: este cu  centrala termica, pe gaz,  incalzire in pardoseala pe parter, izolatie termica: exterioara de 10 cm; pereti: fainta , lavabil; plansee: beton; podele: parchet, gresie; structura casa: caramida; tip curte: individuala. Se accepta credit.  Pretabil locuinta, birou, locuinta/birou. ID intern: 1216.      

Distribuie pe:  
casa de vanzare zona centrala cu 500 MP curte
280.000EUR
96 m2 2 camere 1 bai

Casa  de vanzare in zona - Iasi, reperzona centrala , avand 2 camere, 1 dormitoare, suprafata totala construita 120 mp, suprafata utila 96 mp si suprafata teren 500 mp. Deschiderea este de 18 ml. Imobilul are amprenta 98 mp, curtea individuala, teren in proprietate  500 mp. Are structura din caramida , este construita in anul 1968, renovat , constructie din caramida , beton armat, avand 1 bai, 1 bucatarii si 0 balcoane. Dotari : bucatarie: da, mobilata; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica; izolatii termice: exterior; pereti: faianta, lavabil; plansee: beton; podele: parchet, gresie; structura casa: caramida; tip curte: individuala, teren in proprietate. Pretabil investitie locuinta NOUA  Birou, Locuinta/Birou, Spatiu comercial . ID intern: 1040.

Distribuie pe:  
Vila P+E,  Miroslava, mutare imediata
165.000EUR
130 m2 4 camere 2 bai

 Vila in zona Miroslava Individuala  cu un regim de înălțime P+E, construită in anul 2017. Aceasta are o suprafață utila de 112,67 mp (plus 15,72 mp terasa si 6,42 mp balcon ) si 450 mp de teren. Locuinta este construita din caramidă de 25 cm pe o structură din beton armat, are termoizolație de 10 cm (EPS80), este finisată cu tencuială decorativă siliconată Köber cu o granulație de 2 mm, are tâmplărie PVC, tencuială interioară mecanizată și șapă mecanizată, are centrala termica in condensatie.Incalzire electrică in pardoseala in bucatarie si bai, are instalații electrice interioare 37;i branșament definitiv subteran la energie, gaz, apă, cablaj internet și TV, are parchet laminat, gresie si faianta,are baile complet echipate,poarta acces auto electrica, are sistem de iluminare a curtii si sistem de irigare al gradinii, terasa inchisa cu termopan, 2 casute de lemn pentru depozitare s.a. Din punct de vedere al utilitatilor proprietatea este racordata complet (electricitate, gaze naturale, apa si canalizare). Casa este compartimentată astfel: 1. La PARTER regasim bucătăria, living-ul + zona de dinning, biroul, baia, holul + casa scarii și terasa: - Bucătăria este amenajată în regim clasic, separată prin ușă de restul încăperilor. Aceasta este placata cu gresie si faianta, este mobilata si utilata complet si are acces la terasa. Încălzire electrica in pardoseală. - Living-ul este foarte spatios si se preda placat cu parchet laminat. Acesta dispune de o amenajare armonioasă, cu zone distincte de petrecere a timpului. Accesul la terasa confera un plus de luminozitate incaperii. - Biroul este placat cu parchet laminat si se preda mobilat complet. Acesta poate fi transformat, in functie de necesitati, intr-un dormitor. - Baia, placată cu gresie, faianță și utilată cu obiecte sanitare, este prevăzută cu geam. Încălzire electrica in pardoseală. - Holul + casa scarii sunt spatioase si dispun de diverse spatii de depozitare. - Terasa are o suprafata de 15,72 mp si este inchisa cu termopan. 2. La ETAJ au fost proiectate trei dormitoare, baia, holul + casa scarii si balconul: - Cele trei dormitoare beneficiază de lumină naturală din plin și dispun o amenajare confortabilă și relaxantă. - Baia, placata cu gresie, faianță și utilata cu obiecte sanitare, este prevăzuta cu geam. Încălzire electrică in pardoseală. Locuința se predă la cheie, complet mobilata si utilata, la prețul de 165.000€. De asemenea, se acceptă și plata prin credit ID intern: 1025.

Distribuie pe:  
Casa de vanzare Miroslava 1580mp teren
225.000EUR
190 m2 5 camere 2 bai

Proprietate deosebita- D+P+E 190 MP teren 1580 MP,curtea amenajata cu pomi fructiferi vie soiuri diferite, arbusti ornamentali, cu o forma dreptunghiulara, deschidere la strada asfaltata de 20m/78m, zona Miroslava-inainte de Notariat, intre vile, racordata la toate utilitatile: apa, gaz, canalizare, curent electric 220 KW si 380 KW, + anexe, Proprietatea are 2 sisteme de incalzire centrala termica pe gaz cu calorifere de fonta si centrala pe lemne,sistem de supraveghere video pretabila investitie, locuit, la pretul de 225 000 Euro.

Distribuie pe:  
Casa de vanzare Valea Adanca 480mp teren
120.000EUR
108 m2 4 camere 1 bai

Vila individuala,  constructie noua pe parter, moderna, situata in zona magazinului Expo Mobila -Valea Adanca. Este racordata la toate utilitatile, pereti din caramida portanta de 25 cm, cu stalpi si grinzi din beton, izolata cu polistiren extrudat si membrana de cauciuc anti umezeala.   Vila are 3 dormitoare, living cu acces pe terasa exterioara, 1 baie si bucatarie.  Accesul in zona este facil in orice anotimp, acesta realizandu-se pe strada asfaltata. Proprietatea se preda la cheie termosistem de 10 cm, interior amenajata cu gresie, faianta, parchet, centrala proprie, tamplarie pvc cu geam termopan, baie complet echipata, curte prevazuta cu parcare pentru masini si gradina. Mutare imediata,   Achizitia se poate face inclusiv prin credit ipotecar.

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Comision 0
Buy to Rent
Oferte promovate
Palas, apartament 3 camere decomandat
Palas, apartament 3 camere decomandat
135.000EUR
70 m2 3 camere 2 bai
Apartament 4 camere, Tatarasi, bloc fara risc
Apartament 4 camere, Tatarasi, bloc fara risc
109.000EUR
86 m2 4 camere 1 bai
Ultimele oferte
Mutare imediata, apartament 1 camera decomandat
Mutare imediata, apartament 1 camera decomandat
67.200EUR
38 m2 1 camere 1 bai
Casa deosebita
Casa deosebita
800EUR
120 m2 4 camere 2 bai