First Loader First Loader

Despre Sigma Imobiliare

În fiecare zi, societatea evoluează și se schimbă în direcții diferite, iar deciziile sunt din ce în ce mai dificil de luat. Oamenii au nevoie de cele mai exacte și actualizate informații. Din acest motiv, suntem soluția optimă indiferent dacă căutați o casă, un sediu corporativ sau doriți să investiți, indiferent dacă doriți să cumpărați, să vindeți sau să închiriați. Cine suntem? ”O echipă tânără, dar cu experiență, acceptând diverse cerințe ale pieței, este motivată permanent de dorința de a fi competitiv în acest domeniu unde există o concurență acerbă și motivată.

 

AGENȚIA SIGMA IMOBILIARE a fost înființată în septembrie 2002 și, de atunci, dorim să fim un punct de referință pe piața imobiliară, astfel încât investitorii români și străini să poată găsi în noi parteneri de afaceri importanți.

 

In acelasi timp, ne adresam si clientilor care nu privesc o tranzactie imobiliara neaparat ca pe o afacere, ci ca o necesitate-cei care au nevoie de o locuinta, si de aici motto-ul nostru: "Sigma vinde liniste, confort, mandria de a fi proprietar! ".

 

Nu ne tratam clientii in mod diferentiat, in functie de valoarea tranzactiei pe care acestia o fac. Aceasi atentie si responsabilitate o acordam si pentru investitori si pentru cei care pasesc timid pentru prima data pe piata imobiliara si isi doresc pur si simplu o locuinta; de aceea nu suntem interesati numai de valoarea comisionului, ci si de cat de multumiti sunt clientii nostri.

 

SERVICII OFERITE

 

~Consultanta imobiliara

~Asistenta pentru investitii

~Intermedieri in tranzactii imobiliare

~Promovare imobiliara

~Evaluarea proprietatilor

~Rapiditate si siguranta in intocmirea actelor