First Loader First Loader

Apartamente de vanzare Iasi

159 rezultate gasite

Afisare:

Cug, apartament 1 camera, mobilat si utilat
49.000EUR
38 m2 1 camere 1 bai

Va recomandam! Apartamentul cu 1 camera decomandat, situat in zona Cug, in complex rezidential nou, bloc pe cadre si zidarie din caramida, constructie 2021, la etajul 2. Suprafata de 38mp este bine repartizata, compartimentarea clasica-bucatarie rezonabila, inchisa. Are centrala termica individuala, gresie, faianta, parchet in nuante moderne. Se vinde complet mobilat si utilat, liber.

Distribuie pe:  
Nicolina, prima statie, apartament 1 camera decomandat
59.000EUR
44 m2 1 camere 1 bai

Va recomandam! Apartamentul cu 1 camera decomandat, situat in zona Nicolina, prima statie din Podu Ros, la 5 minute de Palas, in bloc pe cadre, construit in anul 1990, cu suprafata de 44mp, bucatarie mare, dotat cu gresie, faianta, parchet, centrala termica, aer conditionat, se vinde complet mobilat si utilat, disponibil imediat, 59.000Euro. 

Distribuie pe:  
Apartament nou, 1 camera, in complex rezidential
46.000EUR
35 m2 1 camere 1 bai

Va recomandam! Apartamentul cu 1 camera decomandat, situat in complex rezidential-acces securizat cu bariera, camere de luat vederi, spatii verzi, parcare supraterane- in zona Cug, Mega Image, constructie 2018 pe cadre de beton si zidarie din caramida, cu acces la mijloacele de transport, zona cu facilitati (super market, farmacie, scoala, gradinita), la etajul 2, cu suprafata de 35mp, dotat cu gresie, faianta, parchet. centrala termica, tamplarie PVc cu geam termopan. Se vinde complet mobilat si utilat, pretabil si ca investitie, se poate prelua eventual cu chiriasi.  Pretul solicitat este 46.000Euro. 

Distribuie pe:  
Nicolina I, prima statie
Nicolina I, prima statie
Nicolina, Iasi
64.500EUR
49 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare apartament cu 2 camere decomandat, situat in Nicolina I, in proximitatea Lidl, la etajul 4 cu hidroizolatie refacuta, avand suprafata de 51,30mp.  Dotari: gresie, faianta, parchet, centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie exterioara.  Avantaje: aproape de strada principala, liber.  Se vinde la pretul de 64.500Euro. 

Distribuie pe:  
Nicolina I, prima statie, apartament 2 camere decomandat
67.000EUR
43 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare apartament cu 2 camere decomandat, confort 1, situat in cartierul Nicolina I, prima statie, bloc 1980, la parter cu vedere dubla, avans suprafata utila de 43mp.  Dotari: izolatie exterioara, tamplarie interioara schimbata, gresie, faianta, parchet, usa metalica.  Avantaje: geam baie, boxa.  Se accepta credit ipotecar. Se vinde la pretul de 67.000Euro.  

Distribuie pe:  
Garsoniera, conf. I, libera, Tatarasi, bloc fara risc
42.900EUR
33 m2 1 camere 1 bai

Va recomandam! Garsoniera conf.I, situata in zona Tatarasi, la bulebard, in bloc pe cadre, construit in anul 1969, neafectat seismic, reabilitat termic, la etajul 7 din 9, cu 2 lifturi functionale. Este dotata cu gresie, faianta, parchet, balcon inchis cu tamplarie PVC si geam termopan, usa metalica. Se vinde partial mobilata. Casa scarii este intretinuta.  Libera, semnarea contractului si mutarea se pot face imediat.  Pretul este 42.900Euro negociabil. 

Distribuie pe:  
Garsoniera, Allexandru cel Bun
Garsoniera, Allexandru cel Bun
Alexandru cel Bun, Iasi
32.900EUR
23 m2 1 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare garsoniera situata in zona Alexandru cel Bun, aproape de Pasajul Octav Bancila, in bloc neafectat seismic, la etaj intermediar. Are suprafata de 23 mp, este renovata recent, dotata cu gresie, faianta, parchet, balcon inchis cu tamplarie PVC si geam termopan, izolatie exterioara de 10cm. Este libera, semnarea constractului si mutarea se pot face imediat.  Pretul este 32.900Euro negociabil.  

Distribuie pe:  
Apartament 1 camera, Tatarasi, bloc de apartamente
49.500EUR
30 m2 1 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare apartament cu 1 camera decomandat, situat in Tatarasi, Dispecer, bloc de apartamente neafectat seismic, la strada, la etaj intermediar, cu suprafata utila de 30mp, dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, se vinde complet mobilat si utilat, foarte pretabil ca investitie/pentru inchiriat, se accepta credit, 49.500Euro negociabil. 

Distribuie pe:  
Nicolina, prima statie, apartament 4 camere decomandat
99.000EUR
68 m2 4 camere 1 bai

Oferta recomandata! Apartament 4 camere decomandat, Nicolina, prima statie, langa Carrefour Market, bloc construit in anul 1980 din placi, la strada. Are o suprafata utila de 67,50mp, vedere dubla. Bucataria este inchisa, holul patrat, generos.  Este renovat si dotat cu tamplarie PVC cu geam termopan, usi interioare schimbate, gresie, faianta, parchet.  Predarea se face la semnarea contractului de vanzare-cumparare.  Se accepta credit.

Distribuie pe:  
Apartament deosebit, 2 camere decomandat
99.900EUR
56 m2 2 camere 1 bai

PResidence Garden  Proiect imobiliar de referinta! Disponibil bloc C3 Apartament deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 2 camere total decomandat, situat in zona Bucium, Plopii fara Sot, la strada principala. Avand o suprafata utila de 56mp, terasa 12mp si un balcon de 2mp, apartamentul este orientat spre stejarul secular. Structura si rezistenta: -stabilitatea cladirilor este prioritara pentru compania dezvoltatoare, astel incat, structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/exterior. Instalatiile termice, electrice si sanitare: -fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant Ecotech Pure, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz -aer conditionat Daikin. Finisaje exterioare: -tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica. Finisaje interioare: -apartamentele sunt cu finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa; -tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara, heptacameral, cu geam tripan, marca Veka Softline 82, clasa A, culoare Spektral antracit, cu folie fono-absorbanta ; -parchet laminat; -calorifere din otel; -piatra naturala din import; -usa securizata la intrare; -usi interioare lemn si placi MDF; -baia complet echipata-obiecte sanitare de calitate superioara. Fiecare are lift, Sinergy 100, capacitate 8 persoane, iar casa scarii este placata cu piatra naturala.

Distribuie pe:  
Apartament nou, 2 camere decomandat, complex rezidential
55.620EUR
46 m2 2 camere 1 bai

COMISION 0! Va propunem spre vanzare apartament cu 1 camera decomandat, confort 1, situat in cartierul Cug, Mega Image, intr-un imobil construit in anul 2022, disponibil la parter, cu o suprafata de 46,35 mp. Constructia este pe cadre si zidarie din caramida. Se predau cu centrala termica prin condensare, gresie, faianta, parchet.  In complex sunt apartamente de 1,2 si 3 camere.  Modalitati de plata:  -plata integrala cu discount -plata prin credit ipotecar -rate la dezvoltator. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 765.

Distribuie pe:  
Apartament 2 camere decomandat, complex rezidential
78.900EUR
58 m2 2 camere 1 bai

Va recomandam apartamentul cu 2 camere decomandat, situat in complex rezidential, in zona Cug, in bloc finalizat in anul 2021, constructie pe cadre, cu suprafata de 58mp, dotat cu centrala termica si incalzire in pardoseala, se vinde partial mobilat si utilat, se accepta credit,  merita vazut, 78.900Euro negociabil.

Distribuie pe:  
Frumoasa, apartament 1 camera decomandat
44.500EUR
33 m2 1 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare, apartamentul cu 1 camera, situat in zona Frumoasa intr-un bloc pe cadre construit in anul 1985. Cu o suprafata de 33mp, este dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, aer conditionat, gresie, faianta, parchet, izolat exterior. Beneficiaza de boxa si acces uscator.  Se vinde complet mobilat si utilat,  Pretul se negociaza de la 44.500Euro. 

Distribuie pe:  
Apartament modern, 2 camere, mobilat si utilat, loc de parcare
74.500EUR
41 m2 2 camere 1 bai

Va recomandam, apartamentul cu 2 camere, situat in zona Tatarasi, in bloc pe cadre construit in anul 2014, cu o suprafata utila de 41mp, dotat cu centrala termica, amenajat modern, se vinde complet mobilat si utilat, disponibil imediat, se accepta credit, 74.500Euro negociabil. 

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Comision 0
Buy to Rent
Oferte promovate
Apartament echilibrat, 3 camere, bloc nou
Apartament echilibrat, 3 camere, bloc nou
82.900EUR
69 m2 3 camere 1 bai
Ultimele oferte