First Loader First Loader

Apartamente de vanzare

162 rezultate gasite

Afisare:

Apartament cu 2 camere, open space  Podu Ros-Nicolina
51.000EUR
39 m2 2 camere 1 bai

Apartament cu 2 camere, open space,  foarte curat,  mobilat si utilat complet nou si modern, situat la etajul 4 cu acoperis din constructie, scara cu interfon si supraveghere video, cu toate dotarile, centrala termica, gresie, faianta, parchet, usa metalica, aer conditionat, rulouri exterioare la geamuri. Liber, se vinde la pretul de 51000 Euro

Distribuie pe:  
Apartament 1 camera, in complex rezidential
36.000EUR
38 m2 1 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare apartament cu 1 camere, decomandat, confort 1, situat in cartierul Cug, zona , intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la etajul 1 din 3, cu o suprafata de 38 mp. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 765.

Distribuie pe:  
Apartament cu 1 camere de vanzare Tudor Vladimirescu 34mp utili
50.000EUR
34 m2 1 camere 1 bai

Nou! Apartament 1 camera, situat in zona T.Vladimirescu, Iulius Mall, bloc nou finalizat, constructie din caramida, avand o suprafata de 34mp, la etajul 1, predare cu toate finisajele, gresie, faianta, parchet, centrala proprie prin condensare, tamplarie PVC cu geam termopan, baia echipata complet cu obiecte sanitare si mobilier, ideal pentru locuit sau investitie,50 000 Euro

Distribuie pe:  
De lux! Apartament complet mobilat si utilat!
128.000EUR
80 m2 4 camere 2 bai

Va propunem spre vanzare un apartament deosebit cu 4 camere, confort 1, situat in cartierul Pacurari, bloc pe cadre la bulevard, intr-un imobil construit in anul 1987 pe cadre, disponibil la etajul 6 din 8, cu o suprafata de 80 mp, 2 bai. Este complet amenajat, cu toate dotarile(centrala termica, 2 aparate aer conditionat, usi interior lemn masiv), se vinde complet mobilat si utilat -mobilier exclusiv Mobexpert, sanitare Delta Studio .  Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 819.

Distribuie pe:  
Apartament cu 1 camere de vanzare Nicolina 34mp utili
44.900EUR
34 m2 1 camere 1 bai

Oferta! Apartament 1 camera decomandat, Nicolina, prima statie, suprafata utila 34mp, parter, bucatarie patrata, geam la baie, dotata cu gresie, faianta, parchet, centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica. Se vinde mobilat si utilat! Pret: 44.900Euro 

Distribuie pe:  
PResidence Garden, apartament cu 3 camere, 2 bai
97.500EUR
72 m2 3 camere 2 bai

Va propunem spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, situat in cartierul Bucium, zona Plopii fara Sot, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la etajul 1 din 3, cu o suprafata de 84 mp. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 784.

Distribuie pe:  
Apartament cu 3 camere de vanzare Bucium 95mp utili
123.000EUR
95 m2 3 camere 2 bai

Bonus-Loc de parcare in proprietate! UNIC Apartamentul 1 din blocul C2 in PResidence Garden, Sos.Bucium nr.82, la strada principala, este pregatit pentru mutare imediata! Apartament deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 3 camere total decomandat. Avand o suprafata utila de 82,30mp+ terasa13mp, apartamentul are dubla orientare. Structura si rezistenta: -stabilitatea cladirilor este prioritara pentru compania dezvoltatoare, astel incat, structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/exterior. Instalatiile termice, electrice si sanitare: -fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant Ecotech Pure, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz -aer conditionat. Finisaje exterioare: -tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica. Finisaje interioare: -apartamentele sunt predate in varianta standard cu finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa; -tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara, heptacameral, cu geam tripan, marca Veka Softline 82, clasa A, culoare Spektral antracit, cu folie fono-absorbanta ; -parchet laminat; -calorifere din otel; -piatra naturala din import; -usa securizata la intrare; -usi interioare lemn si placi MDF; -baile complet echipate-obiecte sanitare de calitate superioara. Particularitati apartament: -dormitorul matrimonial dispune de baie proprie -spatiul de pe hol este perfect pentru un dressing generos. Fiecare bloc are lift, Sinergy 100, capacitate 8 persoane, iar casa scarii este placata cu piatra naturala. PResidence Garden este gandit pentru confortul locuitorilor, avand avantajul localizarii-acces imediat la mijloacele de transport, la doar 5 km de Palas-design-ul atragator, compartimentarea echilibrata, contureaza conceptul nou lansat de catre compania dezvoltatoare. Direct de la dezvoltator! COMISION 0!

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de vanzare Bucium 62mp utili
71.000EUR
62 m2 2 camere 1 bai

PResidence Garden Disponibilitate in blocul C2 Cel mai nou proiect imobiliar de anvergura! Apartament deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 2 camere total decomandat, situat in zona Bucium, Plopii fara Sot, la strada principala. Avand o suprafata utila de 52mp+10mp terasa, apartamentul are orientare spre curtea interioara. Structura si rezistenta: -stabilitatea cladirilor este prioritara pentru compania dezvoltatoare, astel incat structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/exterior. Instalatiile termice, electrice si sanitare: -fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant Ecotech Pure, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz -aer conditionat. Finisaje exterioare: -tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica. Finisaje interioare: -apartamentele sunt predate in varianta standard cu finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa; -tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara, heptacameral, cu geam tripan, marca Veka Softline 82, clasa A, culoare Spektral antracit, cu folie fono-absorbanta; -parchet laminat; -calorifere din otel; -piatra naturala din import; -usa securizata la intrare; -usi interioare lemn si placi MDF; -baile complet echipate-obiecte sanitare de calitate superioara. Fiecare bloc va avea lift, Sinergy 100, capacitate 8 persoane, iar casa scarii va fi placata cu piatra naturala. PResidence Garden este gandit pentru confortul locuitorilor, avand avantajul localizarii-acces imediat la mijloacele de transport, la doar 5 km de Palas-design-ul atragator, compartimentarea echilibrata, contureaza conceptul nou lansat de catre compania dezvoltatoare. Preturi promotionale pentru plata in faza de constructie! Direct de la dezvoltator! COMISION 0!

Distribuie pe:  
Apartament cu 3 camere de vanzare Bucium 85mp utili
97.500EUR
85 m2 3 camere 2 bai

PResidence Garden Cel mai nou proiect imobiliar de anvergura! Apartament deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 3 camere total decomandat, situat in zona Bucium, Plopii fara Sot, la strada principala. Avand o suprafata utila de 71,70mp, un balcon de 3.30mp si o terasa de 9,60mp, este disponibil pe etajul 1. Structura si rezistenta: -stabilitatea cladirilor este prioritara pentru compania dezvoltatoare, astel incat, structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/exterior. Instalatiile termice, electrice si sanitare: -fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz. -aer conditionat Finisaje exterioare: -tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica. Finisaje interioare: -apartamentele vor fi predate in varianta standard cu finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa; -tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara cu geam tripan Low-e; -parchet laminat, cu posibilitate de personalizare; -calorifere din otel; -piatra naturala din import, cu posibilitate de personalizare; -usa securizata la intrare; -usi interioare lemn si placi MDF, cu posibilitate de personalizare; -baile complet echipate-obiecte sanitare de calitate superioara. Balcoanele vor avea parapetul din zidarie acoperita cu placi laminate HPL (high pressure laminate), balustrade din sticla securizata cu fixare liniara si pardoseala Deck - lemn compozit Wood Plast, material inovator si ecologic, o combinatie de lemn 70% si 30% plastic, beneficiaza de avantajul ambelor materiale, imbina aspectul placut si cald al lemnului cu durabilitatea plasticului. Lemnul compozit necesita o intretinere minimala, nu necesita tratament chimic si nu va fi vopsit. Terasele compozite rezista atacului insectelor si nu putrezesc. Sunt produse in principal din materie prima reciclata,de buna calitare, incluzand faina de lemn si plastic, rezultand un material modern si prietenos cu mediul inconjurator. Fiecare bloc va avea lift iar casa scarii va fi placata cu piatra naturala. PResidence Garden este gandit pentru confortul locuitorilor, avand avantajul localizarii-acces imediat la mijloacele de transport, la doar 5 km de Palas-design-ul atragator, compartimentarea echilibrata, contureaza conceptul nou lansat de catre compania dezvoltatoare. Preturi promotionale pentru plata in faza de constructie! Direct de la dezvoltator! COMISION 0!

Distribuie pe:  
Apartament cu 1 camere de vanzare Bucium 36mp utili
47.500EUR
36 m2 1 camere 1 bai

Apartament 1 camera decomandat in PResidence Garden Disponibilitate in blocul C3 Cel mai nou proiect imobiliar de anvergura! Apartament deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 1 camera total decomandat, situat in zona Bucium, Plopii fara Sot, la strada principala. Avand o suprafata de 34,90mp+1.50mp logie, are vedere spre Plopii fara Sot. Structura si rezistenta: -stabilitatea cladirilor este prioritara pentru compania dezvoltatoare, astel incat, structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/exterior. Instalatiile termice, electrice si sanitare: -fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant Ecotech Pure, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz. Finisaje exterioare: -tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica. Finisaje interioare: -apartamentele vor fi predate in varianta standard cu finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa; -tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara, heptacameral, cu geam tripan, marca Veka Softline 82, clasa A, culoare Spektral antracit, cu folie fono-absorbanta; -parchet laminat, cu posibilitatea de personalizare; -calorifere din otel; -gresie, faianta, piatra naturala din import, cu posibilitatea de personalizare; -usa securizata la intrare; -usi interioare lemn si placi MDF, cu posibilitatea de personalizare; -baile complet echipate-obiecte sanitare de calitate superioara. Balcoanele vor avea parapetul din zidarie acoperita cu placi laminate HPL (high pressure laminate), balustrade din sticla securizata cu fixare liniara si pardoseala Deck - lemn compozit Wood Plast, material inovator si ecologic, o combinatie de lemn 70% si 30% plastic, beneficiaza de avantajul ambelor materiale, imbina aspectul placut si cald al lemnului cu durabilitatea plasticului. Lemnul compozit necesita o intretinere minimala, nu necesita tratament chimic si nu va fi vopsit. Terasele compozite rezista atacului insectelor si nu putrezesc. Sunt produse in principal din materie prima reciclata,de buna calitare, incluzand faina de lemn si plastic, rezultand un material modern si prietenos cu mediul inconjurator. Fiecare bloc va avea lift, Sinergy 100, capacitate 8 persoane, iar casa scarii va fi placata cu piatra naturala. PResidence Garden este gandit pentru confortul locuitorilor, avand avantajul localizarii-acces imediat la mijloacele de transport, la doar 5 km de Palas-design-ul atragator, compartimentarea echilibrata, contureaza conceptul nou lansat de catre compania dezvoltatoare. Preturi promotionale pentru plata in faza de constructie! Direct de la dezvoltator! COMISION 0! *Fotografiile sunt ale unui apartament finalizat, similar ca si compartimentare. **Apartamentele se vand nemobilate.

Distribuie pe:  
Apartament cu 1 camere de vanzare Galata 37mp utili
35.000EUR
37 m2 1 camere 1 bai

NOU! Cartier rezidential in Iasi, intre Nicolina si Galata, la mijloace de transport. Facilitati:mijloace de transport RATP, spatii verzi, loc de joaca, parcari. Bloc nou! Constructie solida pe cadre si zidarie din caramida, termosistem de 10cm, structurat pe D+P+3E, avand un numar total de 23 apartamente. Apartament 1 camera decomandat, suprafata utila 32,70mp+4,22mp balcon , compartimentare clasica-bucatarie inchisa, predare la cheie, cu toate dotarile: ~pardoseli-gresie, faianta, parchet. ~vopsele decorative. ~baia complet echipata. ~centrala termica individuala de apartament. ~instalatii sanitare in pardoseala. ~tamplarie PVC cu geam termopan 6 camere.   Plata cash   COMISION 0!

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de vanzare Bucium 52mp utili
71.000EUR
52 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, confort lux, situat in cartierul Bucium, zona Bucium, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la etajul parter din 3, cu o suprafata de 62 mp. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 1.

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de vanzare Bucium 62mp utili
74.000EUR
62 m2 2 camere 1 bai

P-Residence Garden-apartamente fara compromisuri Cel mai nou proiect imobiliar de anvergura! Apartament deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 2 camere total decomandat, situat in zona Bucium, Plopii fara Sot, la strada principala. Avand o suprafata utila de 51,90mp si o terasa premium de 10,10mp este orientat spre curtea interioara, spre stejarul secular.  Structura si rezistenta: -stabilitatea cladirilor este prioritara pentru compania dezvoltatoare, astel incat, structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/exterior. Instalatiile termice, electrice si sanitare: -fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant Ecotech Pure, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz. Finisaje exterioare: -tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica. Finisaje interioare: -apartamentele sunt dotate in varianta standard cu finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa; -tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara, heptacameral,  cu geam tripan, marca Veka Softline 82, clasa A, culoare Spektral antracit, cu folie fono-absorbanta; -parchet laminat 12mm; -calorifere din otel; -gresie, faianta, piatra naturala din import, -usa securizata la intrare; -usi interioare lemn si placi MDF; -baile complet echipate-obiecte sanitare de calitate superioara. Balcoanele au parapetul din zidarie acoperita cu placi laminate HPL (high pressure laminate), balustrade din sticla securizata cu fixare liniara si pardoseala Deck - lemn compozit Wood Plast, material inovator si ecologic, o combinatie de lemn 70% si 30% plastic, beneficiaza de avantajul ambelor materiale, imbina aspectul placut si cald al lemnului cu durabilitatea plasticului. Lemnul compozit necesita o intretinere minimala, nu necesita tratament chimic si nu va fi vopsit. Terasele compozite rezista atacului insectelor si nu putrezesc. Sunt produse in principal din materie prima reciclata,de buna calitare, incluzand faina de lemn si plastic, rezultand un material modern si prietenos cu mediul inconjurator. Fiecare bloc are lift, Sinergy 100, capacitate 8 persoane, iar casa scarii este placata cu piatra naturala. P-Residence Garden este gandit pentru confortul locuitorilor, avand avantajul localizarii-acces imediat la mijloacele de transport, design-ul atragator, compartimentarea echilibrata, contureaza conceptul nou lansat de catre compania dezvoltatoare. Direct de la dezvoltator! COMISION 0!

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de vanzare Bucium 70mp utili
84.900EUR
70 m2 2 camere 1 bai

P-Residence Garden Cel mai nou proiect imobiliar de anvergura! Disponibil in blocul C3 Apartament deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 2 camere total decomandat, situat in zona Bucium, Plopii fara Sot, la strada principala. Avand o suprafata utila de 56mp, terasa 12mp si respectiv 2mp, apartamentul are dubla orientare. Structura si rezistenta:  -stabilitatea cladirilor este prioritara pentru compania dezvoltatoare, astel incat, structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/exterior.  Instalatiile termice, electrice si sanitare: -fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant Ecotech Pure, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz.  Finisaje exterioare: -tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica. Finisaje interioare:  -apartamentele vor fi predate in varianta standard cu finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa;  -tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara, heptacameral,  cu geam tripan, marca Veka Softline 82, clasa A, culoare Spektral antracit, cu folie fono-absorbanta ;  -parchet laminat;  -calorifere din otel; -gresie, faianta, piatra naturala din import;  -usa securizata la intrare; -usi interioare lemn si placi MDF;  -baile complet echipate-obiecte sanitare de calitate superioara.  Fiecare bloc va avea lift, Sinergy 100, capacitate 8 persoane, iar casa scarii va fi placata cu piatra naturala.  P-Residence Garden este gandit pentru confortul locuitorilor, avand avantajul localizarii-acces imediat la mijloacele de transport, la doar 5 km de Palas-design-ul atragator, compartimentarea echilibrata, contureaza conceptul nou lansat de catre compania dezvoltatoare.  Preturi promotionale pentru plata in faza de constructie! Direct de la dezvoltator! COMISION 0!  *Fotografiile sunt dintr-un apartament similar. *Apartamentele se vand nemobilate.

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Comision 0
Buy to Rent
Oferte promovate
Ultimele oferte
Oferta!!! Apartament 2 camere
Oferta!!! Apartament 2 camere
53.000EUR
38 m2 2 camere 1 bai
Oferta!!! Apartament 2 camere Cug
Oferta!!! Apartament 2 camere Cug
350EUR
45 m2 2 camere 1 bai
Oferta!!! Apartament 2 camere Copou
Oferta!!! Apartament 2 camere Copou
70.000EUR
51 m2 2 camere 1 bai