First Loader First Loader

Inchirieri apartamente

4 rezultate gasite

Afisare:

Prima inchiriere
Prima inchiriere
Bucium, Iasi
300EUR
37 m2 1 camere 1 bai

PRIMA INCHIRIERE! APARTAMENT 1 CAMERA DECOMANDAT, IN COMPLEX REZIDENTIAL PRESIDENCE GARDEN, BUCIUM, VIS-A-VIS DE PLOPII FARA SOT, LA STRADA PRINCIPALA, LA ETAJUL 2, DOTAT CU CENTRALA TERMICA, AER CONDITIONAT, PARDOSELI DE PIATRA NATURALA SI PARCHET, COMPLET MOBILAT(LA COMANDA) SI UTILAT NOU, FUNCTIONAL SI MODERN. DISPUNE DE MULTIPLE SPATII DE DEPOZITARE. NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE. 300EURO/LUNA.

Distribuie pe:  
Premium-apartament cu 2 camere, modern amenajat
500EUR
52 m2 2 camere 1 bai

Va recomandam!  Apartamentul cu 2 camere, situat in complexul rezidential PResidence Garden, cu suprafata de 52mp + terasa superba cu iesire din ambele camere. Se afla la etajul 3 in bloc cu lift. Este nou, complet mobilat si utilat de calitate-mobila MDF, pat matrimonial tapitat si saltea superioara, masina de spalat si uscator, LCD, mobilier de terasa. Dotat cu centrala termica si aer conditionat.  NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE.  

Distribuie pe:  
Apartament nou, 3 camere, 2 bai
650EUR
110 m2 3 camere 1 bai

Prima inchiriere! Apartament nou, 110mp, 3 camere, 2 bai, situat in complexul PResidence Garden, Bucium, dotat cu centrala termica individuala, mobilat si utilat complet. Dormitoarele sunt dotate cu pat matrimonial. Unul dintre ele are baie proprie. Dispune de multiple spatii de depozitare. Electrocasnicele sunt noi. Chirie lunara, 650Euro.

Distribuie pe:  
Nou, apartament 2 camere decomandat, terasa si parcare
500EUR
56 m2 2 camere 1 bai

Prima inchiriere! Apartament NOU 2 camere decomandat, situat in complexul rezidential PResidence Garden, la etajul 2 in bloc cu lift, complet mobilat si utilat.  Beneficiaza de o terasa superba de 12mp pe zona de living si un balcon la bucatarie. Tot mobilierul este facut la comanda, adaptat pe spatiile existente - generos ca zone de depozitare. Bucataria generoasa, de 10mp, este inchisa si perfect functionala. Baia este dotata cu dus igienic si cabina de dus, pentru o utilizare practica. Electrocasnicele sunt de calitate recunoscuta.  Este dotat cu centrala termica Vaillant, aer conditionat Daikin, travertin pe pardoseli precum si placari pereti in bai si pe zona de blat din bucatarie.  BENEFICIAZA de loc de parcare propriu in complex. ANIMALELE DE COMPANIE NU SUNT ACCEPTATE!

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Comision 0
Buy to Rent
Oferte promovate
Proiect nou, apartamente 1,2,3 camere
Proiect nou, apartamente 1,2,3 camere
53.000EUR
40 m2 1 camere 1 bai
Palas, apartament 3 camere
Palas, apartament 3 camere
185.000EUR
68 m2 3 camere 1 bai
Ultimele oferte
Casa individuala in Letcani
Casa individuala in Letcani
155.000EUR
110 m2 4 camere 2 bai