First Loader First Loader

Inchirieri apartamente

14 rezultate gasite

Afisare:

Podul de Piatra, apartament 2 camere, mobilat si utilat
300EUR
32 m2 2 camere 1 bai

De inchiriat! Apartament 2 camere, 32mp, Podul De Piatra, renovat, dotat cu gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, mobilat, utilat-dormitor-pat dublu si saltea noi, liber, 300Euro/luna.

Distribuie pe:  
Prima inchiriere, apartament 3 camere decomandat, 2 terase
650EUR
76 m2 3 camere 2 bai

Apartament nou!  Apartament 3 camere decomandat situat in complexul PResidence Garden, Bucium, vis-a-vis de Plopii fara Sot. Model deosebit, are vedere  tripla, 2 bai, o terasa de 11 mp la living si una de 11 mp la dormitorul mare. Bucataria este spatioasa, mobilata si utilata si are iesire pe balcon.  Dormitoarele sunt dotate cu dressing-uri spatioase si bine compartimentate. Locul de parcare este inclus. Nu se accepta animale de companie.  Chirie lunara, 650Euro. 

Distribuie pe:  
Apartament cu 1 camere de inchiriat Bucium 38mp utili
300EUR
38 m2 1 camere 1 bai

Gray apartment Nou, 1 camera decomandat, situat in zona Bucium, la strada principala, vis-a-vis de Plopii fara Sot, in complexul rezidential PResidence Garden. Este complet mobilat si utilat nou, canapea extensibila cu saltea pentru dormit zilnic, spatii de depozitare generoase-dressing incapator in camera, dulapuri cu diferite compartimentari pe hol, electrocasnice incastrabile de calitate superioara, corpuri de iluminat deoasebite. Baia este complet dotata avand dus italian si bideu. Complexul este complet inchis, securizat, accesul auto se face cu telecomanda poarta, iar fiecare apartament este dotat cu videointerfon. Ofera posibilitatea de a locui intr-un complex rezidential diferit! Un apartament in PResidence Garden nu reprezinta doar o locuinta, ci o multime de avantaje si facilitati special create pentru locatarii complexului. Compartimentarea bine gandita, constructia impecabila, linistea si siguranta definesc PResidence Garden.

Distribuie pe:  
Apartament nou, parcare acoperita
380EUR
38 m2 1 camere 1 bai

Apartament nou, 1 camera, situat in Bucium, complex rezidential PResidence Garden. Parcare acoperita inclusa! Dotat cu centrala termica individuala, aer conditionat, este complet mobilat si utilat, dispunand de multiple spatii de depozitare. Mobila este facuta la comanda, dotarile sunt de calitate. Balconul este pe toata lungimea apartamentului. Disponibil imediat, 380Euro/luna. NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE!

Distribuie pe:  
Premium-apartament cu 2 camere, modern amenajat
500EUR
52 m2 2 camere 1 bai

Va recomandam!  Apartamentul cu 2 camere, situat in complexul rezidential PResidence Garden, cu suprafata de 52mp + terasa superba cu iesire din ambele camere. Se afla la etajul 3 in bloc cu lift. Este nou, complet mobilat si utilat de calitate-mobila MDF, pat matrimonial tapitat si saltea superioara, masina de spalat si uscator, LCD, mobilier de terasa. Dotat cu centrala termica si aer conditionat.  NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE.  

Distribuie pe:  
Conest Grand Residence
Conest Grand Residence
Tudor Vladimirescu, Iasi
500EUR
56 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, situat in cartierul Tudor Vladimirescu, in complexul Conest Grand Residence disponibil la etajul 10 din 11, cu o suprafata de 56 mp. Este complet mobilat si utilat modern, aer conditionat, 2 TV LCD, pat matrimonial in dormitor,masina de spalat etc Loc de parcare inclus. Blocul este situat in apropiere de stație de autobuz, Iulius Mall, școală, supermarketuri  Lidl, Kaufland  si facultati.

Distribuie pe:  
Apartament nou, 3 camere, 2 bai
650EUR
110 m2 3 camere 1 bai

Prima inchiriere! Apartament nou, 110mp, 3 camere, 2 bai, situat in complexul PResidence Garden, Bucium, dotat cu centrala termica individuala, mobilat si utilat complet. Dormitoarele sunt dotate cu pat matrimonial. Unul dintre ele are baie proprie. Dispune de multiple spatii de depozitare. Electrocasnicele sunt noi. Chirie lunara, 650Euro.

Distribuie pe:  
Apartament deosebit, 1 camera decomandat, complex rezidential
300EUR
45 m2 1 camere 1 bai

Nou, 1 camera decomandat, situat in zona Bucium, la strada principala, vis-a-vis de Plopii fara Sot, in complexul rezidential PResidence Garden. Este complet mobilat si utilat nou, canapea tip coltar  extensibila, spatii de depozitare generoase-dressing incapator in camera, dulapuri cu diferite compartimentari pe hol, electrocasnice incastrabile de calitate superioara, masina de spalat rufe , corpuri de iluminat . Baia este complet dotata avand cada si bideu. Complexul este complet inchis, securizat, accesul auto se face cu telecomanda poarta, iar fiecare apartament este dotat cu videointerfon. Apartamentul este disponibil imediat! Ofera-ti posibilitatea de a locui intr-un complex rezidential diferit! Un apartament in PResidence Garden nu reprezinta doar o locuinta, ci o multime de avantaje si facilitati special create pentru locatarii complexului. PResidence Garden -locuinta intr-un parc ce va fi cosmetizat, mentinut si dezvoltat, design-ul peisagistic fiind realizat de profesionisti. Compartimentarea bine gandita, constructia impecabila, linistea si siguranta definesc PResidence Garden

Distribuie pe:  
Nemobilat, apartament nou, 2 camere decomandat, parcare inclusa
250EUR
56 m2 2 camere 1 bai

Apartament nou, 2 camere decomandat situat pe Sos. Rediu, vis-a-vis de lac, in complex rezidential, la etajul 1. Este dotat cu gresie, faianta, parchet, centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan.  Loc de parcare inclus, cu acces bariera.  Disponibil imediat!  Chirie lunara, 250Euro. 

Distribuie pe:  
Nou, apartament 2 camere decomandat, terasa si parcare
500EUR
56 m2 2 camere 1 bai

Prima inchiriere! Apartament NOU 2 camere decomandat, situat in complexul rezidential PResidence Garden, la etajul 2 in bloc cu lift, complet mobilat si utilat.  Beneficiaza de o terasa superba de 12mp pe zona de living si un balcon la bucatarie. Tot mobilierul este facut la comanda, adaptat pe spatiile existente - generos ca zone de depozitare. Bucataria generoasa, de 10mp, este inchisa si perfect functionala. Baia este dotata cu dus igienic si cabina de dus, pentru o utilizare practica. Electrocasnicele sunt de calitate recunoscuta.  Este dotat cu centrala termica Vaillant, aer conditionat Daikin, travertin pe pardoseli precum si placari pereti in bai si pe zona de blat din bucatarie.  BENEFICIAZA de loc de parcare propriu in complex. ANIMALELE DE COMPANIE NU SUNT ACCEPTATE!

Distribuie pe:  
Apartament cu parcare inclusa
350EUR
65 m2 2 camere 1 bai

Va recomandam! Apartament nou+loc parcare Apartament 2 camere, 65mp, Cug, intersectia 5 Drumuri, bloc nou, dotat cu centrala termica, mobilat si utilat complet, amenajat modern, disponibil imediat, 350Euro.  Loc de parcare inclus!

Distribuie pe:  
Apartament nou, 1 camera decomandat, complex rezidential
320EUR
37 m2 1 camere 1 bai

Va recomandam, apartamentul cu 1 camera situat in complexul rezidential PResidence Garden, la etajul 3, cu lift. Este amenajat complet, dotat cu centrala termica si aer conditionat, mobilat si utilat complet cu spatii de depozitare generoase.  Este disponibil pentru mutare imediata.  ANIMALELE DE COMPANIE NU SUNT ACCEPTATE! Chirie, 320Euro/luna.

Distribuie pe:  
NOU, apartament 1 camera, complex rezidential
320EUR
37 m2 1 camere 1 bai

Apartament nou!  Apartament nou, 1 camera, in complexul rezidential Panoramic Residence Galata, cu multiple facilitati: acces imediat la mijloacele de transport, supermarket, acces securizat cu bariera, parc de joaca, sistem exterior video. Are o suprafata de 37mp, este dotat cu centrala termica individuala si aer conditionat.  Mobilat si utilat complet si nou (mobila la comanda, coltar extensibil confortabil pentru dormit zilnic), electrocasnice de calitate, spatii de depozitare generoase.  NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE

Distribuie pe:  
Apartament 1 camera, complex rezidential
300EUR
37 m2 1 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere apartament cu 1 camera decomandat, confort 1, situat in cartierul Bucium, vis-a-vis de Plopii fara Sot, la strada principala, in complexul PResidence Garden, comunitate selecta, cu facilitati complexe, intr-un imobil construit in anul 2020, disponibil la etajul 2 din 3, cu lift, cu o suprafata de 37 mp. Este complet mobilat si utilat modern. Dotat cu electrocasnice de calitate superioara.  Nu se accepta animale de companie.  Statia mijloacelor de transport este in fata complexului. 

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Comision 0
Buy to Rent
Oferte promovate
Casa nou, tip duplex, la strada
Casa nou, tip duplex, la strada
149.000EUR
107 m2 4 camere 2 bai
Ultimele oferte
Nicolina, Luxury Edition, apartamente noi
Nicolina, Luxury Edition, apartamente noi
74.750EUR
53 m2 2 camere 1 bai