First Loader First Loader

Inchirieri apartamente

36 rezultate gasite

Afisare:

Apartament nou, 2 camere, Tudor Vladimirescu, langa Iulius Mall
450EUR
50 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere apartamentul cu 2 camere open space, confort 1, situat in Tudor Vladimirescu, langa Iulius Mall,  intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 5 din 11, cu o suprafata de 50 mp. Este complet mobilat si utilat.  Loc de parcare inclus.  Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 1210.

Distribuie pe:  
Bloc nou, apartament 3 camere
490EUR
85 m2 3 camere 2 bai

Va propunem spre inchiriere apartamentul cu 3 camere decomandat, confort 1, situat in zona Bucium, intr-un imobil construit in anul 2020, cu o suprafata de 85 mp.  Este dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet. Are 2 bai. Complet mobilat si utilat, disponibil imediat.  Loc de parcare inclus. 

Distribuie pe:  
Modern, apartament 2 camere, Tatarasi, mobilat si utilat
430EUR
52 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere apartamentul cu 2 camere, situat in Tatarasi, la bulevard, bloc cu lift, dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, aer conditionat, complet mobilat si utilat.  Este disponibil imediat, 430Euro/luna. 

Distribuie pe:  
Podu Ros, apartament 3 camere, mobilat si utilat
450EUR
65 m2 3 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere apartamentul cu 3 camere, situat in zona Podu Ros, la etajul 2, cu o suprafata de 65mp. Este dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, aer conditionat, gresie, faianta, parchet, instalatii refacute, Renovat complet.  Total mobilat si utilat, disponibil imediat, 450Euro/luna.

Distribuie pe:  
Modern, apartament 1 camera mobilat si utilat
300EUR
38 m2 1 camere 1 bai

Nou, 1 camera decomandat, situat in zona Bucium, la strada principala, vis-a-vis de Plopii fara Sot, in complexul rezidential PResidence Garden. Este complet mobilat si utilat nou, coltar extensibil cu saltea pentru dormit zilnic, spatii de depozitare generoase-dressing incapator in camera, dulapuri cu diferite compartimentari pe hol, electrocasnice incastrabile de calitate superioara, corpuri de iluminat deoasebite. Baia este complet dotata avand cada si bideu. Complexul este complet inchis, securizat, accesul auto se face cu telecomanda poarta, iar fiecare apartament este dotat cu videointerfon. Apartamentul este disponibil imediat! Ofera posibilitatea de a locui intr-un complex rezidential diferit! Un apartament in PResidence Garden nu reprezinta doar o locuinta, ci o multime de avantaje si facilitati special create pentru locatarii complexului. P-Residence Garden -locuinta intr-un parc ce va fi cosmetizat, mentinut si dezvoltat, design-ul peisagistic fiind realizat de profesionisti. Compartimentarea bine gandita, constructia impecabila, linistea si siguranta definesc P-Residence Garden

Distribuie pe:  
De lux, apartament 2 camere decomandat si terasa
450EUR
54 m2 2 camere 1 bai

Luxury apartment-in PResidence Garden Cel mai bine dotat apartament de inchiriat in PResidence Garden Se remarca prin spatiile generoase de depozitare-dressing in dormitor dar si pe hol.  Avand un design clasic, mobila si obiectele decorative sunt in ton cu pardoseala placata cu marmura pe zona de hol, bucatarie si baie precum si cu parchetul de inalta calitate.  Electrocasnicele sunt premium, apartamentul fiind complet mobilat.  Terasa generoasa de 12,70mp, orientata spre Plopii fara Sot este perfecta pentru relaxare. Este disponibil imediat. Chirie lunara 450Euro.

Distribuie pe:  
Nou, apartament 2 camere si terasa
450EUR
65 m2 2 camere 1 bai

Prima inchiriere! Apartament deosebit, 2 camere decomandat, situat in Bucium, la strada principala, in complexul PResidence Garden. Apartamentul are o terasa superba de 13 mp, orientat spre Plopii fara Sot. Este dotat cu centrala termica individuala, aer conditionat, complet mobilat si utilat nou-pat matrimonial, dressing incapator etc.   

Distribuie pe:  
Apartament cu parcare inclusa
320EUR
65 m2 2 camere 1 bai

Va recomandam! Apartament nou+loc parcare Apartament 2 camere, 65mp, Cug, intersectia 5 Drumuri, bloc nou, dotat cu centrala termica, mobilat si utilat complet, amenajat modern, disponibil imediat, 320Euro.  Loc de parcare inclus!

Distribuie pe:  
Apartament 2 camere decomandat, Podul de Fier, la 5 minute de UMF
450EUR
55 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere decomandat confort 1, situat in zona Podul de Fier, intr-un imobil construit in anul 1983 , disponibil la etajul 4 din 4, cu o suprafata utila de 55 mp. Este complet mobilat si utilat, dotat cu centrala termica, aer conditionat, renovat recent.  Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 1160.

Distribuie pe:  
Gara, apartament 3 camere, mobilat si utilat
400EUR
60 m2 3 camere 1 bai

De inchiriat! Apartament 3 camere semidecomandat(doua dormitoare decomandate), situat in zona Garii, la etajul 2. Are centrala termica, este mobilat si utilat. Un dormitor are pat matrimonial, al doilea fiind dotat cu canapea extensibila.  Disponibil imediat Chirie lunara, 400Euro.

Distribuie pe:  
Mircea cel Batran, apartament 3 camere decomandat
400EUR
70 m2 3 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, situat in cartierul Mircea cel Batran, zona , intr-un imobil construit in anul 1979 , disponibil la etajul 7 din 10, cu o suprafata de 70 mp. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket ID intern: 1141.

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de inchiriat CUG  55mp  utili
350EUR
55 m2 2 camere 1 bai

Apartament 2 camere decomandat, Cug, Al. T.Neculai, bloc nou 2017, 55mp, cu toate dotarile, gresie, faianta, parchet, centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, mobilat si utilat complet modern, liber, plata lunar, 350Euro/luna.

Distribuie pe:  
Nou, apartament cu parcare privata
350EUR
38 m2 1 camere 1 bai

Prima inchiriere! Apartament 1 camera decomandat, in Bucium, in PResidence Garden, in bloc cu 3 etaje cu lift, situat la etajul 2, dotat cu centrala termica, aer conditionat, complet mobilat si utilat nou, disponibil imediat. Loc de parcare privat. Chirie lunara, 350Euro.

Distribuie pe:  
PResidence Garden, apartament 2 camere
500EUR
72 m2 2 camere 1 bai

Prima inchiriere, apartament 2 camere decomandat, compartimentarea clasica, in complexul PResidence Garden, bloc C3, cu o terasa superba de 14mp, cu finisaje PRemium, complet mobilat si utilat. complet ,cu pat matrimonial in dormitor,masina de spalat rufe si masina uscator de rufe,tv LCD cu diagonala de 140 cm, un aparat aer conditionat ,sistem de supraveghere video Beneficiaza de loc de parcare proprietate in complex.  NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE.

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Comision 0
Buy to Rent
Oferte promovate
Apartament 2 camere decomandat, mutare rapida
Apartament 2 camere decomandat, mutare rapida
71.900EUR
60 m2 2 camere 1 bai
Apartament deosebit, pe 2 niveluri, 125mp
Apartament deosebit, pe 2 niveluri, 125mp
135.000EUR
125 m2 4 camere 2 bai
Ultimele oferte