First Loader First Loader

Inchirieri apartamente

16 rezultate gasite

Afisare:

Prima inchiriere, apartament nou, 3 camere, parcare
500EUR
65 m2 3 camere 1 bai

Prima inchiriere! Apartament nou, 3 camere decomandat, situat in Galata, complex rezidential Panoramic Residence, complet mobilat si utilat nou si modern, loc de parcare subterana, disponibil imediat, 500Euro/luna.  Se percepe garantie 500Euro ce se restituie la finalul contractului dupa ce toate facturile sunt achitate.  NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE  

Distribuie pe:  
Cug, apartament 1 camera, mobilat si utilat
250EUR
37 m2 1 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere, apartamentul cu 1 camera, situat in zona Cug, reper Biserica Inaltarea Domnului, bloc construit in anul 2016, complet mobilat si utilat, bucatarie mare, spatii de depozitare pe hol, dotat cu centrala termica, 250Euro/luna.

Distribuie pe:  
Prima inchiriere, apartament nou, parcare acoperita
380EUR
38 m2 1 camere 1 bai

Prima inchiriere! Apartament nou, 1 camera, situat in Bucium, complex rezidential PResidence Garden. Parcare acoperita inclusa! Dotat cu centrala termica individuala, aer conditionat, este complet mobilat si utilat, dispunand de multiple spatii de depozitare. Mobila este facuta la comanda, dotarile sunt de calitate. Balconul este pe toata lungimea apartamentului. Disponibil imediat, 380Euro/luna. NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE!

Distribuie pe:  
Apartament 2 camere decomandat, mobilat si utilat
350EUR
58 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere, apartamentul cu 2 camere decomandat, situat in zona Dacia, bloc la bulevard, dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, termoizolatie, mobilat si utilat complet, disponibil imediat, 350Euro/luna.

Distribuie pe:  
Apartament nou, 3 camere, 2 bai
650EUR
110 m2 3 camere 1 bai

Prima inchiriere! Apartament nou, 110mp, 3 camere, 2 bai, situat in complexul PResidence Garden, Bucium, dotat cu centrala termica individuala, mobilat si utilat complet. Dormitoarele sunt dotate cu pat matrimonial. Unul dintre ele are baie proprie. Dispune de multiple spatii de depozitare. Electrocasnicele sunt noi. Chirie lunara, 650Euro.

Distribuie pe:  
Nou, apartament 2 camere si terasa
400EUR
65 m2 2 camere 1 bai

Prima inchiriere! Apartament deosebit, 2 camere decomandat, situat in Bucium, la strada principala, in complexul PResidence Garden. Apartamentul are o terasa superba de 13 mp, orientat spre Plopii fara Sot. Este dotat cu centrala termica individuala, aer conditionat, complet mobilat si utilat nou-pat matrimonial, dressing incapator etc.   

Distribuie pe:  
Apartament nou, 2 camere decomandat, loc de parcare inclus
350EUR
50 m2 2 camere 1 bai

Oferta noua! Apartament 2 camere decomandat, situat in complex rezidential Panoramic Residence, Valea Adanca, cu suprafata de 50mp, la etajul 1, dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, mobilat si utilat nou si complet.  LOC DE PARCARE INCLUS. 

Distribuie pe:  
Apartament nou si modern, 2 camere, parcare inclusa
500EUR
52 m2 2 camere 1 bai

Prima inchiriere! Apartament NOU 2 camere decomandat, situat in complexul rezidential PResidence Garden, la etajul 2 in bloc cu lift, complet mobilat si utilat.  Beneficiaza de o terasa superba de 10mp pe zona de living si dormitor. Tot mobilierul este facut la comanda, adaptat pe spatiile existente - generos ca zone de depozitare. Bucataria este inchisa si perfect functionala. Baia este dotata cu dus igienic si cada, pentru o utilizare practica. Electrocasnicele sunt de calitate recunoscuta.  Este dotat cu centrala termica Vaillant, aer conditionat Daikin, travertin pe pardoseli precum si placari pereti in bai si pe zona de blat din bucatarie.  Amenajarea este moderna si practica. BENEFICIAZA de loc de parcare propriu in complex. ANIMALELE DE COMPANIE NU SUNT ACCEPTATE!

Distribuie pe:  
Nou, apartament 2 camere decomandat, terasa si parcare
500EUR
56 m2 2 camere 1 bai

Prima inchiriere! Apartament NOU 2 camere decomandat, situat in complexul rezidential PResidence Garden, la etajul 2 in bloc cu lift, complet mobilat si utilat.  Beneficiaza de o terasa superba de 12mp pe zona de living si un balcon la bucatarie. Tot mobilierul este facut la comanda, adaptat pe spatiile existente - generos ca zone de depozitare. Bucataria generoasa, de 10mp, este inchisa si perfect functionala. Baia este dotata cu dus igienic si cabina de dus, pentru o utilizare practica. Electrocasnicele sunt de calitate recunoscuta.  Este dotat cu centrala termica Vaillant, aer conditionat Daikin, travertin pe pardoseli precum si placari pereti in bai si pe zona de blat din bucatarie.  BENEFICIAZA de loc de parcare propriu in complex. ANIMALELE DE COMPANIE NU SUNT ACCEPTATE!

Distribuie pe:  
Apartament 2 camere decomandat, mobilat si utilat
350EUR
58 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere, apartamentul cu 2 camere decomandat, situat in zona Dacia, bloc la bulevard, dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, termoizolatie, mobilat si utilat complet, disponibil imediat, 350Euro/luna.

Distribuie pe:  
Apartament mobilat si utilat
300EUR
52 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere apartamentul cu 2 camere, situat in zona Pacurari, Munca Invalizilor, la 300m de bulevard, in bloc construit in anul 2017 pe cadre, izolat exterior, cu suprafata de 56mp. Este situat la mansarda, dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, aer conditionat, gresie, faianta, parchet. Baia este mare si are geam. Complet mobilat si utilat.  Locul de parcare este inclus.  300Euro/luna. Conditiile de inchiriere sunt 1 luna avans, 1 luna garantie si 1 luna comisionul agentiei.

Distribuie pe:  
Nou, apartament 1 camera mobilat si utilat
250EUR
38 m2 1 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere apartamentul nou cu 1 camera, situat in Cug-complex rezidential Panoramic Valea Adanca, cu acces securizat cu bariera, la etajul 1, dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan. gresie, faianta, parchet, mobilat si utilat complet nou, disponibil imediat, 250Euro/luna. 

Distribuie pe:  
Premium-apartament cu camere, modern amenajat
500EUR
52 m2 2 camere 1 bai

Va recomandam!  Apartamentul cu 2 camere, situat in complexul rezidential PResidence Garden, cu suprafata de 52mp + terasa superba cu iesire din ambele camere. Se afla la etajul 3 in bloc cu lift. Este nou, complet mobilat si utilat de calitate-mobila MDF, pat matrimonial tapitat si saltea superioara, masina de spalat si uscator, LCD, mobilier de terasa. Dotat cu centrala termica si aer conditionat.  NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE.  

Distribuie pe:  
Centru-Copou, apartament 2 camere, mobilat si utilat
350EUR
60 m2 2 camere 1 bai

Se inchiriaza! Apartamentul cu 2 camere, situat ultracentral, reper Restaurantul Oscar, la mijlocul distantei dintre Universitatea de Medicina si Farmacie si Universitatea A.I.Cuza, zona exclusivista, dotat cu centrala termica, mobilat, utilat (aragaz, masina de spalat, frigider), foarte curat.  In plus, are acces in curte. 

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Comision 0
Buy to Rent
Oferte promovate
Ultimele oferte
Spatiu pentru birouri, Gara
Spatiu pentru birouri, Gara
350EUR
45 m2 2 camere 1 bai
Apartament nou, mobilat si utilat
Apartament nou, mobilat si utilat
105.000EUR
56 m2 2 camere 1 bai