First Loader First Loader

Apartamente de vanzare

151 rezultate gasite

Afisare:

Apartament cu 4 camere de vanzare Nicolina 92mp utili
84.900EUR
92 m2 4 camere 0 bai

                    Oferta! Apartament 4 camere situat in zona Nicolina, bloc pe cadre construit in anul 1986, la bulevard, suprafata 92mp, vedere dubla, balcon 10,50mp inchis cu tamplarie PVC si geam termopan, dotat cu gresie, faianta, parchet, centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, aer conditionat, tamplarie interioara schimbata, bucatarie patrata, geam la baie, hol mare la intrare, boxa la parterul blocului, scara curata cu interfon cu intrare din bulevard, foarte curat, se accepta credit ipotecar, 84.900Euro negociabil.

Distribuie pe:  
Apartament cu 3 camere de vanzare Gara 75mp utili
82.500EUR
75 m2 3 camere 0 bai

Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, situat in zona Gara, bloc pe cadre construit in anul 1984, etaj intermediar, suprafata de 75mp, 2 bai, geam la baia mare, fara imbunatatiri, 82.500Euro negociabil.

Distribuie pe:  
Apartament cu 3 camere de vanzare Pacurari 60mp utili
75.000EUR
60 m2 3 camere 0 bai

Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, situat in zona Pacurari, Piata Pacurari, bloc pe cadre construit in anul 1985, complet renovat, dotat cu gresie, faianta, parchet, centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, liber, se vinde la pretul de 75.000Euro negociabil

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de vanzare Pacurari 56mp utili
68.000EUR
56 m2 2 camere 0 bai

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat in zona Pacurari, Moara 1 Mai, intr-un bloc construit in anul 1985, suprafata de 56mp, la etaj intermediar, dotat cu gresie, faianta, parchet, centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, se vinde la pretul de 68.000Euro.

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de vanzare Palas 48mp utili
86.400EUR
48 m2 2 camere 0 bai

Apartament 2 camere, situat intre Palas Mall si Iulius Mall, in constructie noua, cu o suprafata de 48mp, la etaj intermediar, cu toate dotarile, inclusiv aer conditionat, complet mobilat si utilat, pret 86.400Euro negociabil.

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de vanzare Palas 48mp utili
89.900EUR
48 m2 2 camere 0 bai

Apartament 2 camere, situat intre Palas Mall si Iulius Mall, in constructie noua, cu o suprafata de 48mp, la etaj intermediar, cu toate dotarile, inclusiv aer conditionat, complet mobilat si utilat, pret 89.900Euro negociabil.

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de vanzare Gara 56mp utili
75.000EUR
56 m2 2 camere 0 bai

Apartament 2 camere decomandat, 56mp, situat in zona Garii, bloc 1982 pe cadre, la strada, la etaj intermediar, dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, liber, 75.000Euro negociabil.

Distribuie pe:  
Apartament cu 3 camere de vanzare Bucium 85mp utili
125.000EUR
78 m2 3 camere 2 bai

PResidence Garden  Apartament deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 3 camere total decomandat, situat in zona Bucium, Plopii fara Sot, la strada principala. Avand o suprafata utila de 78mp, un balcon de 2mp si terasa de 12mp cu iesire din living, terasa de 12mp cu iesire din dormitorul mare, este disponibil pe etajul 1. Structura si rezistenta: -stabilitatea cladirilor este prioritara pentru compania dezvoltatoare, astel incat, structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/exterior. Instalatiile termice, electrice si sanitare: -fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz. -aer conditionat Finisaje exterioare: -tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica. Finisaje interioare: -apartamentele vor fi predate in varianta standard cu finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa; -tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara cu geam tripan Low-e; -parchet laminat; -calorifere din otel; -piatra naturala din import; -usa securizata la intrare; -usi interioare lemn si placi MDF, cu posibilitate de personalizare; -baile complet echipate-obiecte sanitare de calitate superioara. Balcoanele au parapetul din zidarie acoperita cu placi laminate HPL (high pressure laminate), balustrade din sticla securizata cu fixare liniara si pardoseala Deck - lemn compozit Wood Plast, material inovator si ecologic, o combinatie de lemn 70% si 30% plastic, beneficiaza de avantajul ambelor materiale, imbina aspectul placut si cald al lemnului cu durabilitatea plasticului. Lemnul compozit necesita o intretinere minimala, nu necesita tratament chimic si nu va fi vopsit. Terasele compozite rezista atacului insectelor si nu putrezesc. Sunt produse in principal din materie prima reciclata,de buna calitare, incluzand faina de lemn si plastic, rezultand un material modern si prietenos cu mediul inconjurator. Fiecare bloc are lift iar casa scarii este placata cu piatra naturala. PResidence Garden este gandit pentru confortul locuitorilor, avand avantajul localizarii-acces imediat la mijloacele de transport, la doar 5 km de Palas-design-ul atragator, compartimentarea echilibrata, contureaza conceptul nou lansat de catre compania dezvoltatoare. Direct de la dezvoltator! COMISION 0!

Distribuie pe:  
Apartament cu 3 camere de vanzare Gara 75mp utili
90.000EUR
75 m2 3 camere 0 bai

Va propunem spre vanzare un apartament modern, 3 camere decomandat, cu 2 bai, bucatarie open space, situat in zona Gara, intr-un bloc pe cadre construit in anul 1982. Are suprafata de 75mp si este la etaj intermediar. Dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan si finisaje moderne, se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 90.000Euro. Predarea se face rapid.

Distribuie pe:  
Apartament cu 3 camere de vanzare Gara 75mp utili
85.000EUR
75 m2 3 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare un apartament spatios, 3 camere decomandat, situat in zona Garii, bloc pe cadre construit in anul 1982, la bulevard, etaj intermediar, dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, aer conditionat, se vinde complet mobilat, eventual cu preluare chiriasi, la pretul de 85.000Euro negociabil.

Distribuie pe:  
Apartament cu 3 camere de vanzare Pacurari 74mp utili
63.500EUR
74 m2 3 camere 1 bai

Apartament 3 camere decomandat 74 MP,Pacurari situat in spate la restaurantul Popas Pacurari,la 300 ml fata de DN ,bloc nou cu finalizare septembrie 2020, avand o suprafata de 62 mp, cu toate dotarile: gresie, faianta, parchet,UM,TP, centrala individuala ,baia echipata si mobilata complet! 63500 Euro Comision 0!

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de vanzare Pacurari 86 mp utili
58.000EUR
86 m2 2 camere 1 bai

Apartament 2 camere decomandat,Pacurari situat in spate la Popas Pacurari,la 300 ml fata de DN ,bloc nou cu finalizare septembrie 2020, avand o suprafata de 86 mp, cu toate dotarile: gresie, faianta, parchet,UM,TP, centrala individuala ,baia echipata si mobilata complet! 58 000 Euro Comision 0!

Distribuie pe:  
Apartament cu 1 camere de vanzare Bucium 37mp utili
60.000EUR
37 m2 1 camere 1 bai

Apartament finalizat! Apartament 1 camera decomandat in PResidence Garden Deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 1 camera total decomandat, situat in zona Bucium, Plopii fara Sot, la strada principala. Avand o suprafata de 34,90mp+1.50mp logie, are vedere spre Plopii fara Sot. Structura si rezistenta: -stabilitatea cladirilor este prioritara pentru compania dezvoltatoare, astel incat, structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/exterior. Instalatiile termice, electrice si sanitare: -fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant Ecotech Pure, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz -aer conditionat Daikin Finisaje exterioare: -tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica. Finisaje interioare: -apartamentul are finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa; -tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara, heptacameral, cu geam tripan, marca Veka Softline 82, clasa A, culoare Spektral antracit, cu folie fono-absorbanta; -parchet laminat; -calorifere din otel; -marmura pardoseli (zona de hol, baie si bucatarie), placari perete (baie si bucatarie). -usa securizata la intrare; -usi interioare lemn si placi MDF; -baile complet echipate-obiecte sanitare de calitate superioara. -videointerfon-conexiune pentru poarta acces complex si intrare bloc Logia are balustrada din sticla securizata cu fixare liniara si pardoseala Deck - lemn compozit Wood Plast, material inovator si ecologic, o combinatie de lemn 70% si 30% plastic, beneficiaza de avantajul ambelor materiale, imbina aspectul placut si cald al lemnului cu durabilitatea plasticului. Lemnul compozit necesita o intretinere minimala, nu necesita tratament chimic si nu va fi vopsit. Terasele compozite rezista atacului insectelor si nu putrezesc. Sunt produse in principal din materie prima reciclata,de buna calitare, incluzand faina de lemn si plastic, rezultand un material modern si prietenos cu mediul inconjurator. Fiecare bloc are lift, Sinergy 100, capacitate 8 persoane, iar casa scarii este placata cu marmura. PResidence Garden este gandit pentru confortul locuitorilor, avand avantajul localizarii-acces imediat la mijloacele de transport, la doar 5 km de Palas-design-ul atragator, compartimentarea echilibrata, contureaza conceptul nou lansat de catre compania dezvoltatoare. Direct de la dezvoltator! COMISION 0! *Fotografiile sunt dintr-un apartament similar ca si compartimentare. **Apartamentele se vand nemobilate.

Distribuie pe:  
Apartament cu 2 camere de vanzare Podu Rosu 54mp utili
60.000EUR
54 m2 2 camere 0 bai

Apartament 2 camere, conf.I, situat aproape de Podu Ros si Tudor Vladimirescu, pe Bdul Primaverii, intr-un bloc neafectat seismic, avand suprafata de 54mp, la etaj intermediar, dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, tamplarie interioara schimbata, usa metalica, partial mobilat, liber, 60.000Euro.

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Comision 0
Buy to Rent
Oferte promovate
Apartament renovat, 3 camere, Podu Ros
Apartament renovat, 3 camere, Podu Ros
89.900EUR
62 m2 3 camere 1 bai
Cug, apartament 2 camere
Cug, apartament 2 camere
66.900EUR
56 m2 2 camere 1 bai
Ultimele oferte
Apartament deosebit, pe 2 niveluri, 125mp
Apartament deosebit, pe 2 niveluri, 125mp
135.000EUR
125 m2 4 camere 2 bai