First Loader First Loader

Case de vanzare Bucium, Iasi

3 rezultate gasite

Afisare:

Casa de vanzare Bucium 1000mp teren
370.000EUR
260 m2 6 camere 3 bai

Proprietate exclusivista, vila D+P+E, situata in Bucium-una din cela mai ravnite zone ale Iasului, zona Casa Boiereasca, cu acces asfaltat, suprafata utila 260mp, teren 1000 mp, curte amenajata cu gazon, pomi fructiferi, arbusti ornamentali, terasa cu zona de barbecue si foisor, racordata la toate utilitatile, vecini selecti, dispusa astfel: Demisol: beci, garaj. Parter: bucatarie, loc de luat masa, 2birouri (2 camere ce pot avea orice destinatie), living, baie. Etaj: 3 dormitoare, dressing, 2bai. Se vinde patial mobilata, la pretul de 370.000 Euro negociabil

Distribuie pe:  
Vila eleganta
Vila eleganta
Bucium, Iasi
888.000EUR
260 m2 4 camere 4 bai

O proprietate superba cu arhitectura deosebita, inconjurata de spatii verzi, construita in stil mediteranean pe un teren generos de 956mp, amplasat in zona Bucium, la strada principala.  La exterior, acoperisul din tigla metalica Wetterbest si suprafetele vitrate extrem de generoase contureaza personalitatea casei, oferindu-i o aliura toscana. Gradina este amenajata cu deosebita atentie de catre un peisagist. Brazii perfecti asigura intimitate si creeaza o imagine frumoasa a curtii. Terasa, bine proportionata, amplasata in spate, poate fi folosita inchisa sau deschisa (tamplarie aluminiu cu geam termopan tip cortina marca Reynaers Aluminium) in zile geroase sau seri calde, este dotata cu incalzitoare, corpuri de iluminat si beneficiaza de o bucatarie complet dotata si utilata.   Interiorul casei este amenajat in stil modern, cu design, finisaje si sisteme Hi tech.  Vila a fost finalizata in 2005, are regimul de inaltime P+M, si este compartimentata astfel: Parter: living 62mp, bucatarie vitrata de 24,40mp, baie, camera tehnica, spalatorie, spatii de depozitare si un dormitor cu baie si dressing proprii, garaj de 36,50mp.  Etaj: 2 dormitoare cu bai si dressinguri proprii.  Imobilul a fost renovat total, cu atentie la detalii in anul 2023, cand a primit un aspect elegant dar si modern. Termoizolatia exterioara este realizata din materiale ecologice-  placi de ceara, conglomerat de lemn si saltele de canepa. Tamplaria exterioara a fost inlocuita in totalitate cu profil aluminiu cu 4 randuri de sticla, folie anti UV si fonoabsorbanta, marca Reynaers Aluminium. Usile interioare sunt marca Filomuro cu toc ascuns. Semineul din living alimentat cu gaz este are un design deosebit, eficienta maxima si contureaza spatiul primitor, confortabil si foarte elegant.  Proprietatea are toate utilitatile, beneficiaza de curent trifazic, gaz, apa, canalizare, cat si de centrala termica, incalzire in pardoseala (in bai), camere video, sistem de alarma cu detectie, telecomanda poarta acces auto. Amplasamentul este ideal pentru o familie care doreste sa locuiasca intr-o zona verde dar in acelasi timp, sa ramana conectati la toate facilitatile urbane. Se vinde complet mobilata si utilata, asa cum este prezentata in fotografii: -echipamentele electrocasnice sunt marca Bosch, iar mobila este realizata din materiale import Italia. 

Distribuie pe:  
Casa nou, tip duplex, la strada
149.000EUR
107 m2 4 camere 2 bai

Oferta recomandata! COMISION 0! De vanzare! Vila tip duplex situata  in zona Bucium - Sos.Birnova, constructie 2022 din caramida, cu izolatie exterioara dispusa astfel: Parter: living, casa scarii, bucatarie, baie, terasa 14,60mp Etaj: 3 dormitoare, baie, hol, balcon de 6mp Suprafata construita este de 127mp, iar suprafata utila de 107mp. Terenul aferent este de 120mp, intrarea in curte fiind individuala. Amplasamentul constructiei pe terenul aferent permite si existenta a 2 locuri de parcare.  Finisajele sunt calitative.   

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Comision 0
Buy to Rent
Oferte promovate
Nou! Apartamente noi in complex rezidential
Nou! Apartamente noi in complex rezidential
50.388EUR
38 m2 1 camere 1 bai
Ultimele oferte
Casa de vanzare Bucium 1000mp teren
Casa de vanzare Bucium 1000mp teren
370.000EUR
260 m2 6 camere 3 bai
TEREN 2000 MP INTRAVILAN VALEA LUPULUI
TEREN 2000 MP INTRAVILAN VALEA LUPULUI
160.000EUR
2000 m2 0 camere bai