Prin citirea acestei informari si respectiv, prin bifarea casutei Politica de confidentialitate, va exprimati consimtamantul pentru prelucrarea datelor.

SC.Imob Design SRL prelucreaza datele personale in vederea realizarii intermedierii contractelor de vanzare-cumparare si/sau inchiriere.

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de către S.C.Imob Design SRL numai in măsura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR).

SC.Imob Design SRL prelucrează datele personale colectate în temeiul încheierii și executării contractelor cu clienții, în vederea realizării intereselor acestora și în alte situații în temeiul consimțământului clienților;

Scopurile colectării datelor sunt:

-informarea utilizatorilor/clienților privind ofertele disponibile.

-pentru administrarea site-ului precum si monitorizarea interesului acestuia.

-realizarea contractelor de intermediere.

-in situatia in care acest lucru este prevazut de lege, inclusiv Codul Fiscal sau Legea contabilitatii. 

Pentru exercitarea drepturilor dumneavoastra sau pentru orice întrebare legată de modul în care datele dumneavoastră sunt utilizate ori dacă unele dintre datele despre dumneavoastră sunt incorecte, trimiteti un email la adresa contact@sigmaimobiliare.roProiecte rezidențiale

Sigmaimobiliare © 2020 Toate drepturile rezervate. ANPC
Inchide

Creati o alerta si va anuntam cand scade pretul!

Nume*
Email*